Se pregătește un nou film Star Wars, realizat de regizorul lui Thor

Data: 5/05/2020 | Autor: .

Cineastul Taika Waititi va scrie și regiza un nou film Star Wars. Regizorul și scenaristul cunoscut pentru Thor: Ragnarok și Jojo Rabbit va lucra la noul film împreună cu Krysty Wilson-Cairnstaika, autorul filmului 1917, relatează Independent.co.uk.

Potrivit jurnaliștilor, data lansării noului film nu a fost stabilită oficial, însă cele mai multe informații acreditează o lansare oficială în 2022, probabil de Crăciun.

Cineastul Taika Waititi a mai lucrat pentru franciza Star Wars, fiind regizorul primului sezon din The Mandalorian și vocea din spatele personajului IG-11.

Fanii speră ca noua producție Star Wars să fie mai bună decât Episode IX – The Rise of Skywalker. Anthony Daniels, actorul care a jucat rolul robotului C-3PO in ultima producție Disney, a declarat recent că a adormit în timp ce urmărea filmul pentru prima dată.

Review Star Wars: The Rise of Skywalker. O poveste încâlcită, salvată de efectele speciale

Până să regizeze noul Star Wars, Waititi este implicat în prezent în Next Goal Wins, un film despre lumea fotbalului american, și în producția Thor: Love and Thunder,  film pe care l-a scris și regizat, și care va urma să apară în 2021.

Star Wars: The High Republic

GadgetReport.ro relata, recent, că odată cu The Rise of Skywalker, saga Star Wars s-a încheiat, iar Disney își face deja planurile pentru noua epopee. Disney și Lucasfilm au lansat conceptul Star Wars: The High Republic, o nouă saga care va cuprinde filme, cărți pentru copii și benzi desenate care vor spune o poveste interconectată plasată cu 200 de ani înainte de The Phantom Menace.

În această etapă a universului Star Wars, Ordinul Jedi este la apogeu și controlează Imperiul Galactic. Nu există politicieni machiavellici.

Printre protagoniștii seriei se va afla celebrul personaj Yoda, în rolul unui cavaler Jedi care luptă împotriva cavalerilor Sith.

Nu va fi vorba de o trilogie similară cu prima saga, ci de o serie de povești derulate în acea perioadă, care vor cuprinde noi personaje și care, la un moment dat, vor interacționa pe firul epic.

Potrivit lui Michael Siglain, directorul Lucasfilm, noua saga este cel mai bine definită de un citat din Obi-Wan Kenobi: „Timp de peste o mie de generații, cavalerii Jedi au fost păzitorii păcii și justiției”.

„Această replică, pe care am auzit-o încă din 1977, ne-a făcut să ne gândim – Cum arată asta? Cum ar fi dacă am imagina lumea în care cavalerii Jedi se află în prim-plan”, a declarat Siglain, într-un trailer pentru The High Republic, prezentat de CNET.

Teaser-ul îi prezintă pe Jedi drept „cavalerii Jedi ai mesei rotunde”, Ordinul Jedi reprezentând vârful eroismului.

Bineînțeles, întreaga poveste este construită în jurul confruntării pe care cavalerii Jedi o vor avea cu așa-numiții ,,vikingi spațiali’’, care trăiesc la marginea Imperiului Galactic. Întregul setup va fi completă de noi personaje, de la contrabandiști la vânători de recompense și alte personaje negative.

Detalii in materialul de mai jos.

Star Wars: The High Republic. Primele imagini din noua saga Războiul Stelelor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.