Space Force. Steve Carell parodiază noua forță militară spațială a SUA

Data: 5/05/2020 | Autor: .

Netflix a lansat primul trailer pentru serialul Space Force/Forța Spațială, o parodie la adresa celei mai noi divizii a US Army, care poartă același nume. Serialul de comedie va debuta pe 29 mai.

Proiectul Space Force a fost anunțat la scurt timp după ce noua forță armată ,,spațială’’ a SUA a devenit activă. Este remarcabil că Netflix s-a mișcat atât de repede cu lansarea acestui serial.

Space Force va ajunge pe platforma Netflix pe 29 mai, la doar două zile după ce NASA și SpaceX vor marca întoarcerea din primul zbor spațial cu un echipaj ,,comercial’’ la bord.

Vedetele serialului sunt Steve Carell, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Lisa Kudrow și Ben Schwartz.

Dacă vi se pare că distribuția aduce cu serialul Office, nu greșiți. Mare parte din actori și din echipa de producție a lucrat la celebrul sitcom.

Printre ei se află inclusiv creatorul serialului, Greg Daniels.

SPACE FORCE ARE O NOUĂ ARMĂ

Armata americană are de câţiva ani o divizie „spaţială” numită Space Force, iar acum, aceasta are şi prima sa armă oficială. Nu este vorba despre vreo variantă de armă de asalt, pistol sau lasere pentru distrus nave spaţiale, ci despre un dispozitiv pe care alte divizii ale armatei din SUA le-au folosit încă din 2004. Arma pe care Space Force o are acum în serviciu este un Counter Communications System Block 10.2, care reprezintă un sistem de bruiaj anti-satelit.

Sistemul anti-satelit este în serviciu activ de 16 ani şi este folosit pentru a bruia telecomunicaţiile prin sateliţi ale adversarilor. Atunci când sateliţii sunt singura metodă de comunicare a acestora, în zone ale planetei unde nu există conexiune la internet prin alte metode, un CCSB 10.2 poate fi soluţia perfectă pentru a câştiga un avantaj strategic militar.

Lista filmelor și serialelor în premieră pe Netflix în luna Mai