Lista filmelor și serialelor în premieră pe Netflix în luna Mai

Luna Mai aduce pe Netflix multe producții fresh, dar și sezoane noi din serialele Netflix. Pe lista premierelor se află producții precum Casi Feliz, Hollywood, Into the Night, The Eddy, White Lines, History 101, Space Force, The Half of It, The Lovebirds, Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill, Ben Platt Live from Radio City Music Hall dar și filme consecrate precum Forrest Gump, Cold Pursuit, Catch me if you can și Vertigo, toate fiind disponibile începând cu data de 1 mai.

 

HOLLYWOOD – 1 mai

Semnat de Ryan Murphy și Ian Brennan, HOLLYWOOD urmărește un grup de actori și cineaști care încearcă să se lanseze în Cetatea Filmului indiferent de prețul plătit.

CASI FELIZ – 1 mai

Sebastián este un prezentator radio care încearcă să-și găsească drumul în lume, pe fondul relației cu fosta soție pe care încă o mai iubește și cu cei doi copii.

 

INTO THE NIGHT– 1 mai

Soarele începe brusc să ucidă totul în cale, iar pasagerii unui zbor de noapte de la Bruxelles încearcă să supraviețuiască prin toate mijloacele posibile.

WORKIN’ MOMS: SEZONUL 4 – 6 mai

Se apropie mari schimbări în timp ce mămicile își susțin copiii, partenerii și afacerile și, mai important, se susțin pe ele însele.

 

DEAD TO ME: SEZONUL 2– 8 mai

După revelațiile sângeroase din trecut, Jen și Judy se luptă să-și ascundă secretele sumbre. Cu un vizitator neașteptat în oraș și detectiva Perez pe urme, miza crește.

RESTAURANTS ON THE EDGE: SEZONUL 2  – 8 mai

Experții își continuă misiunea internațională de salvare a restaurantelor. Cu puțină încurajare și ceva reamenajări, se pot întâmpla miracole.

 

THE EDDY– 8 mai

Plasat în Parisul contemporan, serialul spune povestea proprietarului unui club în dificultate, a trupei localului și a pericolelor orașului haotic în care trăiesc.

VALERIA– 8 mai

O scriitoare aflată într-o criză maritală și de creație își găsește refugiu și sprijin în cele trei bune prietene ale ei. Bazat pe romanele lui Elisabet Benavent.

CHICHIPATOS– 15 mai

Un magician angajat pentru o petrecere intră în bucluc atunci când, în timpul unui spectacol, face să dispară un baron al drogurilor și nu îl mai poate aduce înapoi.

DERAPAGES– 15 mai

Alain Delambre, un șomer de 57 de ani, aste momit cu o slujbă atrăgătoare. Dar lucrurile o iau razna când își dă seama că a devenit un pion într-un crud joc corporatist.

WHITE LINES– 15 mai

O femeie din Manchester își lasă în urmă viața liniștită și pleacă la Ibiza, în căutarea adevărului despre dispariția fratelui său.

LA REINA DE INDIAS Y EL CONQUISTADOR– 16 mai

La 18 ani după ce conchistadorul spaniol Pedro de Heredia i-a trădat tribul și i-a frânt inima, băștinașa Catalina revine în viața lui și caută răzbunare.

THE BIG FLOWER FIGHT– 16 mai

În această emisiune-concurs, echipe de florari, sculptori și peisagiști își etalează talentul pentru a crea aranjamente florale extravagante.

 

SWEET MAGNOLIAS– 18 mai

Maddie Townsend are multe pe cap, printre care trei copii, un soț care o înșală și un pețitor neașteptat despre care vorbește tot orașul.

 

CONTROL Z– 22 mai

Izolată social, dar atentă observatoare, Sofía încearcă să afle identitatea unui hacker care dezvăluie secretele elevilor în tot liceul.

HISTORY 101– 22 mai

Infografice și filmări de arhivă oferă mici lecții de istorie despre progrese științifice, mișcări sociale și descoperiri care au schimbat lumea.

SELLING SUNSET: SEZONUL 2 – 22 mai

Revenind cu sezonul 2, reality-show-ul prezintă elita agenților imobiliari din L.A., picanteriile din viețile lor, imobilele luxoase și clienții din înalta societate.

TRAILER PARK BOYS: THE ANIMATED SERIES: SEZONUL 2– 22 mai

Acest serial de animație revine cu sezonul 2, în care toți cei din gașcă se transformă în desene animate.

DYNASTY: SEZONUL 3– 22 mai

Această versiune modernă a emblematicei telenovele care urmărește două dintre cele mai bogate familii din America revine cu sezonul 3.

SPACE FORCE– 29 mai

Un serial de comedie despre oamenii care au primit misiunea de a înființa Forța Spațială, o nouă ramură a armatei americane. Produs de Greg Daniels și Steve Carell.

BLOOD & WATER– 29 mai

O adolescentă de 16 ani se transferă la același liceu cu o fată pe care o crede sora sa și care a fost răpită la naștere cu 17 ani în urmă.

 

Cum să vezi filmele și seriale Netflix din SUA, Hulu și Disney+ cu un VPN

Cum să vezi filmele și seriale Netflix din SUA, Hulu și Disney+ cu un VPN

Codurile secrete din Netflix. Deblochează toată baza de filme și seriale