Concert The Rolling Stones, diseară, în premieră, pe Youtube

Data: 3/05/2020 | Autor: .

Celebra trupă The Rolling Stones va lansa, pe Youtube, câteva dintre cele mai cunoscute concerte susţinute în toată lumea. Concertele, reunite sub egida „Extra Licks”, vor fi transmise prin streaming la nivel mondial, în fiecare duminică, exclusiv pe platforma Google.

Seria de concerte transmise pe Youtube începe duminică, 3 mai, la ora României 22.00 pe canalul de youtube The Rolling Stones.

Puteți seta un reminder în youtube pe https://youtu.be/dlD2CpQ__as pentru #ExtraLicks.

Pe canalul de Youtube, vor fi transmise, în total, șase concerte din întreaga carieră a The Rolling Stones, inclusiv concertele din 1994 Voodoo Lounge Tour și 2016 Latin America Ole! Tour.

Săptămâna trecută, formaţia britanică The Rolling Stones a înregistrat în studio, înainte de impunerea măsurilor de izolare, o melodie numită „Living In A Ghost Town”.

Totodată, The Rolling Stones a participat la evenimentul caritabil „One World: Together at Home”, cel mai mare concert online, care a avut loc pe 18 aprilie şi a fost coordonat de Lady Gaga pentru Global Citizen şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. A generat donaţii de aproximativ 128 de milioane de dolari.