Filmul de pe Netflix care scrie istorie. Extraction, record spectaculos în aceste zile

Data: 5/05/2020 | Autor: .

Filmul de pe Netflix care scrie istorie. Extraction, record spectaculos în aceste zile

Filmul Extraction,regizat de Sam Hargrave, cu Chris Hemsworth în rol principal, a devenit pelicula cele mai mari cifre din istoria Netflix în prima săptămână de la lansare. Filmul îl are în centru pe mercenarul Tyler Rake, care porneşte în cea mai periculoasă acţiune a sa, atunci când îi este cerut să îl salveze pe fiul răpit al unui infractor internaţional aflat în închisoare, relatează GadgetReport.ro

Netflix a anunțat că 90 de milioane de abonați vor urmări filmul produs de Hemsworth în primele 4 săptămâni de la lansare.

În prezent, recordul este deţinut de filmul 6 Underground, al lui Michael Bay, cu Ryan Reynolds în rol principal, care a fost urmărit de 83 de milioane de conturi în primele 4 săptămâni de la premieră.

În Extraction, Chris Hemsworth il interpretează pe Tyler Rake, un mercenar care nu are nimic de pierdut, un bărbat căruia nu îi este teamă de nimic care primește o misiune foarte periculoasa: salvarea fiului răpit al unui infractor internaţional aflat în închisoare. Tyler Rake se va infiltra în lumea traficanților de narcotice și arme pentru a finaliza o misiune despre care se preconiza că va fi letală, dar în curând va deveni o provocare aproape imposibilă, care va schimba pentru totdeauna viețile protagoniștilor săi.

Pentru acest film, regizat de Sam Hargrave, Hemsworth a colaborat şi cu producătorii Joe şi Anthony Russo, cu care a mai lucrat pentru „Avengers: End Game”.