Codurile secrete din Netflix. Deblochează toată baza de filme și seriale

Data: 6/04/2020 | Autor: .

Daily Mirror a publicat recent o listă cu codurile secrete din Netflix. Acestea îți permit să ai acces la toată baza de date a platformei, care include sute de filme si sute de seriale dispuse pe categorii și subcategorii, relatează GadgetReport.ro

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci un cod in adresa de web a canalului – „https://www.netflix.com/browse/genre/codul, si poti accesa o categorie de filme, invizibila la un search clasic pe platforma.

De exemplu, daca vrei Dark war movies introduci codul 2611, vrei Alien Sci-Fi – 3327, vrei Romantic Comedies – 5475.

 

De ce e bine să apelezi la aceste coduri? Pentur că Neflixul nu îți oferă întreg catalogul, încercând, printr-un algoritm sofisticat, să îți prezinte ceea ce cred ei că îți dorești să vezi. Profilul tău este construit pe cele cinci filme pe care le-ai ales din start și pe istoricul vizionării și căutării tale în platformă. Altfel spus, dacă te-ai uitat la un film de razboi, vei găsi in lista ta filme de razboi etc.

Cele mai urmărite seriale pe Netflix în timpul coronavirusului

CUM INTRODUCI CODURILE

Așa cum vă spuneam, codul numeric trebuie plasat la sfârşitul adresei URL, care va permite apoi accesul la diferite liste foarte specifice. De exemplu, pentru comedii romantice va trebui să scrieţi „5475”, pentru drame politice „6616”, în timp ce pentru documentare despre crime celebre „6875”.

O parte dintre codurile secrete din Netflix:  Filme clasice: 31574  Filme cu fotbal: 12549 Comedii romantice: 5475 Filme bazate pe cărţi pentru copii: 10056 Filme din Asia de Sud-Est: 9196 Filme western: 7700 Drame bazate pe realitate: 3653 Filme cu război clasice: 48744 Filme cu baschet: 12762 Filme africane: 3761

Lista completă de coduri cu subcategorii poate fi accesată aici.

Men in Black, Les Miserables și 5Gang: Un altfel de Crăciun, în aprilie pe Netflix. Lista filmelor și serialelor

Cum oprești derularea automată a trailerelor video pe Netflix