Skype Meet Now. Microsoft oferă videoconferințe gratuite, fără limită de timp

Data: 6/04/2020 | Autor: .

Într-o perioadă în care o lume întreagă lucrează de acasă, videoconferința a ajuns un must-have în business și nu numai, în relațiile cu familia și prietenii. După ce Zoom a devenit liderul de facto în domeniu, oferind gratuit posibilitatea de a efectua videoconferințe la un nivel calitativ foarte bun, Microsoft și-a dat în sfârșit seama de nou trend și a lansat aplicația Skype Meet Now, relatează GadgetReport.ro

Skype Meet Now vă permite să organizați videoconferințe pentru care participanții nu trebuie să instaleze aplicația sau să aibă un cont Skype.

Vrei o cameră web pentru zoom si skype? De ce să alegi Logitech HD Pro C920

Nu trebuie decât să apăsați pe linkul unic primit de la inițiatorul conversației, care vă va direcționa către clientul web al Skype, disponibil pentru Microsoft Edge și Chrome. Doar acesta trebuie să aibă instalat Skype și un cont cu user și parolă.

Spre deosebire de Zoom, unde ai o limită de 40 de minute de convorbire, la Skype Meet Now nu există limită de timp de conversație.

Trucurile care fac aplicația de videochat Zoom si mai performantă

În plus, link-ul nu expiră și poate fi folosit oricând, iar ședințele pot fi înregistrate, fiind stocate 30 de zile de către Skype.

Ca și la celelalte apeluri Skype, se poate face screen sharing, pentru a arăta participanților prezentări sau materiale pregătite pentru întâlnire. Iar fundalul poate fi blurat, ca să nu mai fiți nevoiți să căutați cadrul cel mai “curat” pentru a participa la ședință.

Mai multe detalii aflati de AICI.

Alternativă la Zoom si Skype. Google Duo permite până la 12 conversații video simultan