Alternativă la Zoom si Skype. Google Duo permite până la 12 conversații video simultan

Data: 30/03/2020 | Autor: .

Alternativă la Zoom si Skype. Google Duo permite până la 12 conversații video simultan

Pe fondul pandemiei de coronavirus, am ajuns să stăm de vorbă cu prietenii, cu familia dar și cu colegii de la muncă prin Skype și Zoom. Dincolo de cele două aplicații, Google oferă la rândul său un serviciu foarte bun de video chat, intitulat Google Duo, relatează GadgetReport.ro

Chiar dacă nu îl promovează foarte mult, serviciul de video chat Google Duo este unul foarte bun, pentru că stramingul este asigurat de serverele Google, la un nivel de performanță și siguranță foarte bun.

Mai mult, Google a anunțat că a crescut numărul participanților la o sesiune video de la 8 la 12, astfel că puteți face video chat cu până la 12 persoane simultan.

Pentru a permite acest tip de conferință, Google a extins lățimea de bandă pentru Google Duo și a optimizat software-ul care asigură gestiunea streaming-ului video și audio.

Așadar, dacă vrei să discuți cu colegii, cu partenerii de afaceri, cu prietenii sau cu familia, poți apela cu încredere la aplicația gratuită oferită de Google, atât pe PC, laptop cât și pe telefon și tabletă (Android și iOS)