Trucurile care fac aplicația de videochat Zoom si mai performantă

Data: 30/03/2020 | Autor: .

Trucurile care fac aplicația de videochat Zoom si mai performantă

Zoom este, fără îndoială, una dintre cele mai accesate aplicații în această perioadă în care trebuie să stăm acasă și să vorbim cu colegii, cu prietenii și familia, prin videochat.  GadgetReport.ro vă prezintă cinci trucuri care vă vor imbunătăți experiența cu Zoom.

Schimbați fundalul Zoom

Puțină lume știe că Zoom oferă posibilitatea de a schimba fundalul convorbirilor. Dacă nu doriți ca cei cu care dialogați să vadă ce aveți în casă, puteți activa un fundal de zoom virtual care face să pară că sunteți în cu totul alt decor.

Iată ce trebuie să faceți:

Faceți click pe săgeata mică de lângă butonul „Stop video” din stânga jos

Apoi faceți click pe „Alege fundal virtual”

După ce ați ajuns acolo, faceți click pe micul semn plus pentru a adăuga o imagine sau chiar un videoclip. Da, puteți face din fundalul dvs. un videoclip în buclă la alegere, atât timp cât aveți fișierul la îndemână.

The key to success is customizing your Zoom background.

Tastele rapide din Zoom

Cei mai mulți dintre noi folosim Zoom cu mouse-ul sau trackpad-ul de pe laptop.  Zoom are însă un pachet de taste și funcții rapide pentru aproape orice acțiune. În mod evident, sunt diferite pentru Mac și Windows, dar principiul este același.

Pe Mac, puteți închide rapid camera apăsând Command + Shift + V. Știi, V pentru video. Aceeași regulă se aplică pentru majoritatea tastelor rapide: Command + Shift + M pentru mut, Command + Shift + S pentru partajarea ecranului.  Puteți să le schimbați cu orice tastă doriți, în secțiunea „Comenzi rapide de la tastatură” din meniul de setări.

Copiați linkul de meeting Zoom

Funcția este dezactivată în mod implicit, dar dacă vreți să apelați mai rapid, decât să trimiteți linkul pe mail, mai simplu este să îi dați copy-paste pe social media.

5 essential Zoom hacks to improve your virtual hangouts

Fără limită de discuții pe Zoom

Fiecare serviciu de videochat are limitele sale, iar Zoom nu face excepție de la această regulă. Cea mai mare problemă pe care ar putea-o întâmpina utilizatorii de Zoom în timp ce încearcă să rămână în contact cu prietenii și familia este limita de 40 de minute la apelurile video gratuite.

Vestea bună este că există câteva moduri de a evita acest lucru și nu trebuie să plătiți niciun leu.

Cel mai ușor lucru este ca, în apropiere de încheierea celor 40 de minute, să inițiezi un alt apel și să inviți aceleași persoane cu care discuți. Bineînțeles, ai și opțiunea de a plăti 15 dolari/lună și să efectuezi apeluri fără limită de timp.

O calitate video mai bună

O altă funcție pe care puțini utilizatori o cunosc și o folosesc este cea de îmbunătățire a aspectului imaginii, dincolo de activarea apelurilor HD. O găsiți în „Touch Up My Appearance.” O să vedeți că look-ul vostru va arăta mai bine.

5 essential Zoom hacks to improve your virtual hangouts