Actualizarea One UI 2.1 pentru S10 și Note10, lansată la nivel internațional

Data: 6/04/2020 | Autor: .

Actualizarea One UI 2.1 pentru S10 și Note10, lansată la nivel internațional

Samsung Galaxy S10 și Note10 au început să primească actualizarea One UI 2.1, un pachet software care aduce o serie de funcții noi, prezente până acum numai pe seria Galaxy S20. Sammobile.com afirmă că actualizarea, cu nume de cod G97xFXXU4CTC9 (S10) respectiv N97xFXXU3CTC9 (Note10), va ajunge, în aceste zile, în majoritatea țărilor lumii, inclusiv în România. 

One UI 2.1 aduce o mulțime de funcții noi . Utilizatorii Galaxy S20, Galaxy S10 și Galaxy Note 10 pot să partajeze fișiere între ei cu o singură atingere, prin Quick Share, și pot, de asemenea, să partajeze conexiunile lor Bluetooth prin funcția Music Share.

Actualizarea aduce posibilitatea de a înregistra videoclipuri selfie 4K 60 fps, un nou mod Hyperlapse pentru înregistrarea pe timp de noapte și un Night Shot îmbunătățit.

Actualizarea introduce, de asemenea, un mod Pro pentru înregistrarea video, posibilitatea de a comuta între camera frontală și cea principală în timpul înregistrării unui videoclip și opțiunea de a crea filtre personalizate pentru fotografii.

Aplicația Galerie a fost, de asemenea, îmbunătățită. Opțiunea Clean View a aplicației Galerie vă permite să grupați fotografii similare.

Mai multe detalii aflați din materialul de mai jos.

Samsung aduce opțiunea Single Take pe Galaxy S10 și Galaxy Note10

Actualizarea One UI 2.1 include corecția de securitate Aprilie 2020.  Dacă nu veți primi update-ul automat, puteți oricând să verificați disponibilitatea și să o descărcați manual. Pentru asta, deschideți meniul  Setări/Actualizare software  pe telefon și apoi apăsați pe  Descărcare și instalare.