Samsung lansează telefoanele Galaxy A71 5G, Galaxy A51 5G și noul model Galaxy A41

Data: 8/04/2020 | Autor: .

Samsung lansează telefoanele Galaxy A71 5G, Galaxy A51 5G și noul model Galaxy A41

Samsung a anunțat lansarea noilor smartphone-uri Galaxy A71 5G și Galaxy A51 5G. Telefoanele sunt primele gadgeturi din clasa A compatibile 5G.

Samsung A51 5G este echipat cu un display Super AMOLED Infinity-O de 6,5 inci, in timp ce A71 5G oferă un display Super AMOLED Plus Infinity-O de 6,7 inci. Ambele telefoane sunt dotate cu o baterie de 4.500mAh, iar încărcarea rapidă înseamnă că veți avea mai mult timp să vă jucați, să navigați online sau să împărtășiți conținut cu prietenii, timp în care telefonul se va încărca mult mai repede.

Samsung A71 5G și A51 5G dispun de camere foto quad  de ultimă generație. Camera de 64MP a lui A71 5G și camera principală de 48MP a lui A51 5G, împreună cu camera Ultra Wide de 12MP vă ajută să faceți fotografii landscape, în timp ce camera Macro de 5MP și camera de 5MP Depth surprind detalii complexe ale obiectelor apropiate, adăugând un efect de blur a fundalului.

Cu ajutorul funcției Super Steady Video, puteți să filmați videoclipuri live cu stabilizare, creând un videoclip lin și profesional, indiferent de subiect sau de locul în care vă aflați. Cu ajutorul unui spațiu de stocare intern de 128 GB și a 6 GB / 8 GB RAM, împreună cu posibilitatea adăugării unui suport Micro SD de până la 1 TB, veți putea să surprindeți și să salvați videoclipuri și fotografii fără să vă mai faceți griji că veți putea rămâne fără spațiu de stocare.

Atât Samsung Galaxy A71 5G, cât și A51 5G vin într-o gamă de nuanțe pastelate noi. A71 5G vine în culorile Prism Cube Black, Prism Cube Sliver și Prism Cube Blue, în timp ce A51 5G este disponibil în Prism Cube Black, Prism Cube White și Prism Cube Pink. Ambele dispozitive beneficiază de ecosistemul complet de aplicații și servicii inteligente Samsung, inclusiv Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay și Samsung Health.

Prețurile celor două telefoane încă nu au fost anunțate. Așteptăm detalii și vom reveni cu informații, inclusiv despre disponibilitatea în magazine.

Samsung Galaxy A41

Odată cu primele telefoane 5G din gama A, Samsung a lansat și Galaxy A41, un telefon compact, este echipat cu un ecran Super AMOLED Infinity-U de 6,1 inci și o baterie de 3.500mAh, care poate fi încărcată la 15W.

Pe spatele lui Galaxy A41 regăsim o versiune de camere triple versatile, precum o cameră principală de 48MP, o cameră Macro de 5MP și o cameră Ultra-Wide de 8MP, care permite realizarea unor fotografii cu zoom complexe, precum și fotografii de tip landscape. Pe față are o cameră de 25 MP cu Live Focus, care realizează selfie-uri și apeluri video.

Samsung Galaxy A41 are colțurile rotunjite și un finisaj glossy care oferă o aderență confortabilă. Galaxy A41 oferă o gamă nouă de culori – Prism Crush Black, Prism Crush White și Prism Crush Blue.

Prețul telefonului si disponibilitatea în magazine încă nu au fost anunțate.