Spotify introduce abonamentul Premium Family în România

Data: 14/05/2020 | Autor: .

Spotify introduce abonamentul Premium Family în România

Serviciul de streaming musical Spotify a lansat opțiunea Premium Family pe piața românească. Pentru 8 euro/lună, puteți folosi până la 6 conturi diferite.

Economia față de abonamentul clasic este semnificativă. Un abonament simplu costă 5 euro/lună.  În esență, cu noul abonament, poți avea șase conturi diferite, cu acces nelimitat și fără publicitate.

Pentru a accesa oferta, trebuie să intri în contul tău Spotify sau să îți faci un nou cont Premium Family. Odată setat, vei putea trimite invitații către alte cinci persoane. Acestea se vor loga, ulterior, cu propriile parole.

Upgrade-ul se poate face din contul tău sau poți lua direct un cont Family din pagina de abonare.

Decizia Spotify vine să concureze oferta celor de la Google care oferă, pentru Youtube Music, un abonament de familie de 33 lei/lună, cu 5 posibili utilizatori.

Prin intermediul Youtube Music Family,  utilizatorii au acces la toată muzica disponibilă pe YouTube. Pot fi aleși artiști favoriți și pot fi create playlist-uri. Serviciul Youtube Music poate fi folosit direct din browser (music.youtube.com) sau prin aplicația dedicată din magazinul PlayStore (Youtube Music).

Dacă îți cumperi YouTube Premium, vei primi gratuit aplicația Youtube Music.

YouTube Premium poate fi accesat din setările aplicației Youtube și include, dincolo de accesul la aplicaţia YouTube Music, navigarea pe YouTube fără reclame. În plus, permite clipurilor video și pieselor audio să ruleze în fundal, chiar dacă ai telefonul în buzunar.

Cu Youtube Premium ai acces și la YouTube Originals – o serie de produse video (filme/seriale/documentare) produse de YouTube.

Google inchide Play Music și se focusează pe Youtube Music