Filmările la Avatar 2: The Way of Water,  reluate. Un nou film marca James Cameron

Data: 18/05/2020 | Autor: .

James Cameron a reluat filmările la Avatar 2: The Way of Water, după ce a fost nevoit să le suspende, în luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Contul oficial de Twitter al Avatar 2 a postat o nouă fotografie, din culise, cu actorii Kate Winslet , Zoe Saldana , Sam Worthington și Cliff Curtis într-o filmare subacvatică.

„Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet și Cliff Curtis, într-o pauză de filmări”, este mesajul care însoțește imaginea în care putem vedea bazinul gigantic folosit pentru filmări.

În Avatar 2, Winslet se alătură distribuției în rolul noului personaj Ronal, alături de Curtis, care va avea, de asemenea, un rol principal. Zoe Saldana va juca rolul Neytiri, în timp ce Worthington va reveni în rolul Jake Sully.

Noul film Avatar: The Way of Water se va concentra pe viaţa subacvatica a luxuriantei planete Pandora, conturând portretul civilizatiei Na’vi.

„Sa construiesc universul pe care l-am creat pentru «Avatar» a fost o experienta rară, incredibilă, generatoare de multe satisfactii. Scriind scenariile pentru noile filme, am inteles ca universul «Avatar», intriga in sine si personajele au devenit mult mai complexe decat anticipasem si a devenit evident faptul ca doua filme nu vor fi suficiente pentru a capta tot ce voiam sa prezint pe marele ecran”, a declarat James Cameron.

„Astfel s-a ajuns la patru episoade, faţă de trei câte erau prevăzute anterior, pentru că povestea este mult prea amplă şi spectaculoasă pentru a putea fi spusă în forma iniţială. Va fi o adevărată saga epică, care va continua cu Avatar 2”, a mai spus regizorul.

Avatar 2: The Way of Water va fi lansat pe 17 decembrie 2021

Dincolo de premiera Avatar 2, Cameron a stabilit şi premierele următoarelor episoade. Avatar 3 (Avatar: The Seed Bearer) va fi lansat, astfel, pe 17 decembrie 2023, Avatar 4 (Avatar: The Tulkun Rider) pe 20 decembrie 2025, iar ultimul episod, Avatar: The Quest for Eywa, pe 19 decembrie 2027.

Primul Avatar a adunat încasări de 2,7 miliarde de dolari la nivel mondial, fiind considerat o bună perioadă drept cel mai bine vândut film din istorie, în SUA.