De ce să alegi IPTV. Cum să vezi peste 5000 de programe tv din toată lumea

Data: 24/05/2020 | Autor: .

Dacă te-ai plictisit de cele puțin peste 100 de programe TV oferite de providerii din România, o soluție optimă este să îți instalezi IPTV, o platformă care îți permite să vezi peste  5000 de programe tv din toată lumea pe televizorul tău conectat la internet, pe smartphone, laptop și PC. Soluția este una destul de ieftină. Te costă numai 80 de euro pe an.

Am revenit cu un nou episod din seria de materiale dedicate IPTV în care vă prezentăm o nouă aplicație, NET IPTV și o nouă listă de programe, furnizată de Geniptv.com. În trecut am folosit aplicația Smart IPTV și lista unui alt provider însă cele pe care vi le propunem astăzi sunt o variantă îmbunătățită, excelentă pentru streaming.

PRECIZARE IMPORTANTĂ: Nu avem nicio legătură cu site-ul respectiv. Doar am cumpărat aplicația lor. 

Aplicația Net IPTV o descărcați, pe televizoarele Samsung, din ecosistemul TIZEN, iar pentru LG, Philips și Sony din ecosistemele de aplicații proprii, inclusiv din Android Play.

Aplicația, folosită de noi pe un televizor smart de la Samsung, vă permite să folosiți liste de streaming-uri m3u, care vă oferă acces la programele TV din întreaga lume.

Veți putea descărca o primă variantă de aplicație, gratuită timp de 7 zile, excelentă pentru testarea programelor IPTV. După încheierea perioadei sau mai înainte, dacă sunteți convinși că vreți să instalați varianta full, o puteți cumpăra, cu cardul sau prin PayPal, de pe Netiptv.eu.

Mare atenție ca atunci când cumpărați aplicația să treceți MAC-ul televizorului indicat de aplicație pe pagina de internet a acesteia și nu cel clasic, furnizat de televizor (este o diferență între mac-ul de wi-fi și cel de conectare prin cablu)

După ce ați acvitat aplicația NET IPTV (costă 23 lei), veți putea urmări în condiții excelente programele IPTV.

Din momentul în care ați instalat NET IPTV, puteți să căutați online și să instalați liste m3u fără limite.

Vă recomandăm să folosiți listele unor furnizori specializați de IPTV, pentru o experiență multimedia completă.

5000 DE PROGRAME IPTV

Am folosit, în ultimul an, mai multe liste de M3U, iar cea pe care v-o prezentăm astăzi (Geniptv.com) s-a dovedit una de calitate, insoțită de support online, astfel că, dacă aveți probleme cu redarea programelor, veți putea intra în direct cu furnizorul de servicii IPTV.

Listele de programe IPTV le puteți achiziționa de pe internet, căutând după ,,liste M3U’‘ sau ,,IPTV list’‘. Sunt zeci, dacă nu sute de provideri de astfel de servicii, inclusiv din România, iar abonamentele sunt destul de ieftine comparativ cu alternativa clasică, a televiziunii prin cablu.

Alegeți să cumpărați o listă de m3U doar de la cei care vă oferă o perioadă de probă, în general de 24 de ore, pentru a testa calitatea programelor.

Cum să vezi filmele și seriale Netflix din SUA, Hulu și Disney+ cu un VPN

Nu cumpărați liste doar pentru că sunt ieftine. Este esențial să alegeți un serviciu care oferă și asistență tehnică, în cazul în care programele nu funcționează.

Este important de reținut că, pentru a accesa IPTV, trebuie să aveți un serviciu de internet cu o viteză bună, de peste 500 Mbps, ideal ar fi un 1Gb. În plus, este important să aveți un router de calitate, care să gestioneze traficul la un nivel optim.

Noi folosim un router ASUS RT-AX88U, pe Wi-Fi 6 ((802.11ax), un router cu un raport preț-calitate foarte bun. Îl puteți găsi pe acest LINK.

Vrei un router de calitate? ASUS RT-AX88U, un gadget Dual Band AX, pentru acasă sau birou

Routerul pe care vi-l recomandăm este ideal pentru streaming & gaming online și permite gestiunea unui număr foarte mare de dispozitive conectate. Veți putea vedea, fără întreruperi, în același timp, programele de pe IPTV, Netflix, HBO Go și să navigați pe internet fără probleme. Asta pentru că ASUS RT-AX88U are un hardware performant care gestionează la un nivel optim orice astfel de activitate.

Codurile secrete din Netflix. Deblochează toată baza de filme și seriale