Netflix, acuzat că a ciopârțit brutal celebrul serial Seinfeld

Data: 4/10/2021 | Autor: .

Netflix, acuzat că a ciopârțit brutal celebrul serial Seinfeld

Cele nouă sezoane din Seinfeld au ajuns, de vineri, pe Netflix, iar reacțiile fanilor au fost pe măsura celui mai faimos sitcom din istorie. Unii au salutat cu entuziasm lansarea, alții însă au criticat Netflix pentru că ar fi ciopârțit brutat celebrul serial.

Lansarea serialului Seinfeld la calitate 4k a necesitat remasterizarea formatului original al imaginilor, de la formatul 4:3 la 16:9.

Unii fani au protestat vehement la această decizie pentru că, prin refacerea serialului, o mare parte din detalii s-au pierdut.

Netflix Seinfeld

Pe internet au apărut, în acest weekend, zeci de exemple privind diferențele dintre imaginea 4:3 și cea 16:9. Contestatarii afirmă că, astfel, s-au pierdut o parte din glumele subtile introduse în serial.

Seinfeld nu este primul serial care suferă de pe urma schimbărilor de format TV. Disney Plus a fost criticat dur pe internet după ce a remasterizat The Simpsons de la formatul 4:3 la 16:9. Diferența este însă că userii au posibilitatea de a alege între cele două formate, atunci când vor să urmărească serialul de desene animate.

20 de filme de vazut pe Netflix și HBO Go. O listă virală pe internet!

Ce filme si seriale vin pe Netflix in luna octombrie