Ce se întâmplă în „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”

Ce se întâmplă în „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”

„Piraţii din Caraibe” se reîntorc pe marile ecrane după 6 ani de la ultima călătorie pe mare a faimosului căpitan Jack Sparrow. În noul film „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, Johnny Depp revine în rolul piratului, aflat din nou în pericol, fiind urmărit de marinarii-fantomă, în frunte cu Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care a reuşit să scape din Triunghiul Diavolului şi îşi doreşte cu îndârjire să îl găsească şi să îl omoare pe Sparrow, relatează GadgetReport.ro

În încercarea de a scăpa de Salazar, Jack se aliază cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialistă în astronomie. Singura lor scăpare este legendarul Trident al lui Poseidon.

Cei trei pornesc în căutarea lui, la bordul corăbiei „Pescăruşul Mort” (Dying Gull), fiind urmăriţi de cel mai aprig duşman pe care l-a avut până acum Sparrow.

Din distribuţia filmului „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” mai fac parte şi Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani în rolul vrăjitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham în rolul lui Scrum, şi Geoffrey Rush care revine în rolul Căpitanului Hector Barbossa.

„Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” va ajunge în cinematografele din România pe 25 mai. Biletele se pot achiziţiona deja din cinematografe.

Filmul „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.