Ridley Scott, regizorul lui Alien: Extratereştrii ne vor elimina în trei secunde

Data: 3/05/2017 | Autor: .

În preajma lansării thriller-ului SF „Alien: Covenant”, regizorul filmului, Ridley Scott, lansează un avertisment legat de existenţa vieţii extraterestre: Dacă vedeţi un obiect uriaş pe cer, fugiţi!”, a declarat Scott, într-un interviu acordat agenţiei Agence France-Presse, citat de GadgetReport.ro

„Cred în fiinţe superioare” a afirmat celebrul regizor. Apoi a povestit ce i-a spus un expert al NASA cu care a discutat: „Te-ai uitat vreodată la cer noaptea? Vrei să îmi spui că suntem doar noi (n.r. – oamenii)? Asta e ridicol”.

„Extratereştrii sunt mult mai inteligenţi decât noi, iar dacă suntem suficient de proşti încât să îi provocăm ne vor elimina „în trei secunde”. „Aşa că, dacă vedeţi un obiect uriaş pe cer, fugiţi!”, a continuat regizorul.

Declaraţiile au fost făcute în interviul care promovează cel mai nou film din seria „Alien”, „Alien: Covenant”, care va ajunge în cinematografele din România pe 12 mai.

Ridley Scott, regizorul lui Alien: Extratereştrii ne vor elimina în trei secunde

Lungmetrajul, realizat după un scenariu de Jack Paglen, Michael Green şi John Logan, relatează povestea călătoriei navei colonie Covenant, care se îndreaptă spre o planetă necunoscută.

Echipajul descoperă ceea ce pare a fi un paradis, dar care însă se dovedeşte a fi o lume întunecată, ameninţătoare, în care singurul locuitor este androidul David (Fassbender), un supravieţuitor al expediţiei condamnate Prometheus.

Katherine Waterston, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup si Danny McBride fac parte din distributie. Noomi Rapace revine si va relua rolul doctoritei Elizabeth Shaw. Este cunoscut deja faptul ca Fassbender va juca doi androizi diferiti in acest film: David si un personaj nou, Walter.

Filmul este cel de al şaselea din franciza „Alien” este un sequel al producţiei „Prometheus”, care a generat încasări de 403,3 milioane de dolari în întreaga lume.

Episodul precedent a relatat călătoria echipajului navei spaţiale Prometheus, care descoperă pe o planetă rămăşiţele armelor dezvoltate de o civilizaţie avansată care ar putea distruge rasa umană.