Cea mai tare reclama Ikea. O idee simpla, incredibila (VIDEO)

Data: 26/02/2014 | Autor: .

reclama-ikea

Agentia de publicitate germana Think si studioul de productie I Made This au lansat, pentru retailerul de mobila Ikea, o campanie de promovare cu adevarat iesita din comun.

Cu foarte putini bani, au reusit sa creeze o reclama multimedia care atrage atentia trecatorilor si soferilor. Iar efectul vizual este unul spectaculos.

In esenta, creativii au imprimat pe panourile de publicitate trei sloganuri diferite, in trei culori, iar deasupra au amplasat cateva becuri speciale.

In functie de modul in care se aprind becurile, pe reclama Ikea se vede un anumit slogan.

Potrivit Mindfields, reclama Ikea a ajuns sa faca furori pe internet si nu este exclus sa fie preluata si de alte agentii, inclusiv de cele din Romania.

Vedeti in clipul video de mai jos cum functioneaza reclama Ikea.

GadgetReport.ro va prezenta, recent, o alta idee de reclama cu adevarat spectaculoasa, dezvoltata pentru compania aeriana British Airways.

Este vorba de un panou publicitar inteligent, instalat pe Piccadilly Circus din Londra, care este capabil sa se sincronizeze cu avioanele care trec pe deasupra.

De fiecare data cand trece un avion British Airways pe deasupra Londrei, reclama afiseaza indicativul zborului si destinatia.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza reclama, urmariti clipul de mai jos.