Cel mai puternic telefon romanesc, disponibil in oferta Digi Mobil

Data: 7/05/2015 | Autor: .

X2 Soul PRO 2

Cel mai nou si spectaculos smartphone Allview, modelul Allview X2 Soul PRO, a intrat in oferta Digi Mobil, putand fi achizitionat inclusiv in rate. Telefonul are un ecran de 5,2” Full HD cu 424 PPI, un procesor Octa Core pe 64-bit, 2 GB memorie RAM  si ruleaza sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop.

Telefonul, cu o grosime de 5,5 mm, are doua camere foto, de 13MP (Sony IMX214 cu 6 lentile) si 8MP, un procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecventa de 700MHz, ofera doua porturi pentru SIM si conectivitate 4G, functionand in standardele LTE FDD si TDD,  cu viteze de download de pana la 150Mbps.

X2 Soul PRO dispune si de un interesant  sistem de raciere cu 8 zone, care contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datoreaza si display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) si senzorului Freescale.

Allview X2 Soul PRO vine cu o baterie cu o capacitate de 2700 mAh, aceasta te va sustine pana la 13 ore in convorbire si pana la 11 zile in stand-by. Bateria este realizata pe platforma SDI, ce ofera o capacitate cu pana la 30% mai mare fata de bateriile obisnuite de aceeasi dimensiune si o durata de viata mai mare.

section7-1La capitolul software, dincolo de Android-ul 5.0, telefonul include functia Chameleon, un tool nou si interactiv care transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare data.

Toate detaliile tehnice le aflati de pe site-ul oficial.

Noul telefon Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim,  pe o perioada de 24 de luni la pretul de 1699 lei (TVA inclusa) cu plata integrala sau ȋn 12 rate lunare, fara dobȃnda.

In plus, clientii care se aboneaza ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 si achizitioneaza un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioada de 6 luni.

X2 Soul PROComenzile se fac ȋncepȃnd de astazi, ȋn magazinele proprii RCS & RDS, ȋn ContulMeuDigi.ro, pe www.rcs-rds.ro si telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucuresti, iar pentru alte localitati, apelȃnd 03xx 400 414, unde xx reprezinta prefixul judetului.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro si 10 euro, TVA inclusa si, ȋn functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice retea nationala si ȋn retele internationale, internet mobil nelimitat ȋn reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date ȋn roaming national, pe care clienti ȋi pot utiliza gratuit.

Digi Mobil ofera acces gratuit la continutul video disponibil prin aplicatia Digi Online, unde pot urmari ȋn timp real programele lor preferate, oriunde si oricȃnd pe teritoriul Romaniei. De asemenea, meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii se vad ȋn direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aceleiasi aplicatii.