One Plus Two, ieftin si bun! Noi detalii despre flagship killer

Data: 8/05/2015 | Autor: .

one-plus-two-concept

După succesul remarcabil al modelului One Plus One, startup-ul chinezesc One Plus pregateste lansarea, in toamna, a celei de-a doua generatii. One Plus Two promite specificatii tehnice spectaculoase si un pret la jumatate fata de concurenta!

GizChina.com anunta noi informatii despre unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2015. Flagship killer-ul One Plus Two ar urma sa aibă o configuraţie de top, cu care va concura de la egal cu Galaxy S6, HTC M9, iPhone 6 si celelalte smartphone-uri de top. Pretul? Numai 2499.99 Yuan, adica in jur de 400 de dolari!

Telefonul One Plus Two va avea un ecran 2K de 5,5 sau 6 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB de RAM si doua camere, de 5 respectiv 20 MP. Informatiile au fost confirmate, in parte, de CEO-ul OnePlus, Pete Lau.

Telefonul promite si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

Pe internet a aparut si un concept video care anticipeaza noul model One Plus Two. A fost realizat de Sahanan Yogarasa, designerul care a ghicit si forma primei generatii One Plus One.

Prima generatie One Plus One puteti sa o cumparati de pe site-ul producatorului.  OnePlus One de 16 GB costa 299 euro, iar cel de 64 GB – 349 euro.