Cele mai bune telefoane Android de pe piață

Data: 9/08/2018 | Autor: .

Cele mai bune telefoane Android de pe piață

ScienceAlert a realizat un top cu cele mai bune telefoane Android pe care le poți cumpăra în prezent din magazinele din toată lumea, inclusiv din România. Experții au luat în calcul câteva criterii esențiale, precum fiabilitatea, puterea de procesare, calitatea camerelor video, autonomia bateriei și prețul, relatează GadgetReport.ro

1. Google Pixel

google pixel2

Jurnaliștii de la ScienceAlert pun pe primul loc telefonul Google Pixel despre care spun că reușește să ofere cel mai bun raport preț-calitate.

Marele avantaj oferit de Pixel și de varianta XL o reprezintă experiența de utilizare. Google a instalat pe aceste telefoane o variantă curată de Android, tot timpul actualizată cu cele main oi facilități și care se mișcă excelent.

Hardware-ul telefoanelor este gândit, de asemenea, să scoată maxim din sistemul de operare, astfel că experiența, pe ansamblu, este una excelentă.
Un alt atuu important îl reprezintă camera, care oferă imagini clare, bine calibrate, peste nivelul concurenței.

2. Samsung Galaxy S9

Galaxy S9

Flagship-ul sud-coreenilor se remarcă prin carcasa specială, premium, prin hardware-ul de ultimă generație și prin camera foto&video excelentă. În plus, prețul este acum unul mai mic decât cel din momentul lansării, astfel că este momentul optim pentru achiziție.

Indiferent de variant aleasă, S9 sau S9+, vei avea garanția că vei folosi, fără probleme, un telefon robust, bine calibrat, care oferă o performanță de top împachetată într-un layout modern, stilat, care va atrage toate privirile.

3. Samsung Galaxy Note 8

galaxy note8

Chiar dacă sud-coreenii pregătesc lansarea Note 9, modelul de anul trecut este, în continuare, o excelentă opțiune pentru cei care își doresc un ecran mare și o experiență multimedia pe măsură.

Dincolo de hardware-ul excelent, plusul oferit de Note 8 este reprezentat de stylus-ul care permite dezvoltarea unei interacțiuni originale, pe care nu o mai întâlnești la niciun alt smartphone de top.

Prețul este, bineînțeles, pe măsura tehnologiei. Însă dacă mai aștepți 2-3 luni, până în toamnă, o să scadă semnificativ, odată cu lansarea noii generații.

4.Sony Xperia XZ2

sony xperia xz2

Telefoanele de la Sony n-au rupt niciodată gura târgului, senzația de fragilitate fiind cea care a determinat mulți potențiali clienți să se îndrepte către alte smartphone-uri.
Xperia XZ2 rescrie însă standardele în materie, reușind să ofere o excelentă combinație de hardware de top și specificații dedicate, precum camera care oferă înregistreaza 4K HDR și ecranul incredibil de luminous și cu un contrast peste media pieței.

Pentru cei care vor un telefon cu care să facă filme și poze de calitate, Sony Xperia XZ2 este un gadget excelent. Mai cu seamă că prețul este sub cel al concurenței.

5.RAZER Phone

razer phone

Experții poziționează pe locul cinci un telefon de nișă, care însă oferă specificații cu adevărat special. Razer-ul se remarcă mai ales prin suportul pentru HDR video și prin sunetul excelent Dolby audio.
Ce să mai vorbim de cei 8 GB de RAM care asigură o experiență de jocuri fără niciun fel de lag sau de bateria de 4000 mAh care este excelent optimizată reușind să ofere o autonomie de până la 24 de ore.

6. Nokia 6.1

Nokia 6 range
Legendarul brand de telefoane, renăscut din propria cenușă, oferă în 2018 un telefon surprinzător de bun din punct de vedere tehnologic, cu un preț excelent.
Nokia 6.1 rulează o variantă de Android curate, fără programe inutile, iar experiența este una optimă.
Carcasa unibody din aluminiu și finisajele excelente sunt alte argumente care susțin acest telefon, alături de ecranul Full-HD bine calibrat, de camera de 16 MP și de încărcarea rapidă prin USB-C.