Tesla S901 4K UHD TV. Cum arată şi ce poate noul televizor multimedia

Data: 27/07/2018 | Autor: .

Tesla S901 4K UHD TV. Cum arată şi ce poate noul televizor multimedia

Tesla a lansat oficial pe piaţa românească o nouă gamă de televizoare, dintre care cel mai spectaculos este modelul Tesla S901, un gadget cu un ecran de 140 cm şi care integrează Android TV. Televizorul are încorporat Chromecast, astfel că îl poţi controla cu telefonul mobil, indiferent că te uiţi la programele tv, pe internet, sau te joci game-urile din Google Play. Raportul preţ-calitate este unul foarte bun, relatează GadgetReport.ro

Tesla S901 4K UHD TV este vârful de gamă al televizoarelor aduse de producătorul din Serbia în România (televizoarele sunt produse in China) şi care sunt disponibile deja în principalele magazine online.

Televizorul flagship are o diagonală de 140 cm, cu rezoluţia 3840 x 2160 pixeli, o rată de refresh de 60 Hz şi beneficiază de tehnologia HDR 4K, astfel că imaginea este una excelentă, indiferent din ce unghi îl priveşti. (Toate specificaţiile le vedeţi pe site-ul oficial Tesla)

Dincolo de ecranul luminos, cu tonuri de culoare bine definite, prins într-un cadru cu margini subţiri, de culoare neagră, televizorul se remarcă prin sunetul surprinzător de bun, oferit de sound-bar-ul încorporat (2 x 10 W), amplasat sub ecran. Tesla S901 se aude bine, cu başi şi înalte bine definite, fiind ideal pentru apartament.

Principalul atuu al televizorului îl reprezintă, însă, modul smart, Tesla S901 fiind capabil să ofere întreaga experienţă Android TV, fără întreruperi, graţie procesorului puternic şi conexiunii wi-fi 2,4/5 Ghz.

Cu Tesla S901 ai parte de toată experienţa oferită de un telefon Android de top, bineînţeles pe un ecran mare. Browsing, Youtube, Facebook, jocuri din Google Play, toate se încarcă instant cu ajutorul telecomenzii, conectată prin bluetooth.

Televizorul poate fi controlat şi printr-o tastatură şi un mouse, conectate prin bluetooth, dar şi prin modulul Chromecast incorporat. Cum funcţionează acesta vedeţi în clipul video de mai jos.

Pe ansamblu, raportul preţ-calitate al modelului Tesla S901 4K UHD TV este unul optim, astfel că achiziţia este una excelentă. Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre televizor şi să îl şi cumpăraţi, îl găsiţi pe acest LINK.