Cele mai spectaculoase GIF-uri de pe internet

Data: 5/05/2016 | Autor: .

gif-uri GIF-uri

Moda GIF-urilor a cuprins internetul. Imaginile de acest tip au ajuns sa atraga cele mai multe accesari pentru ca reusesc, in 2-3 secunde, sa exprime o intreaga intamplare, relatează GadgetReport.ro

Gadgetreport.ro va prezinta un top al celor mai interesante si apreciate imagini GIF-uri. Multe dintre GIF-uri au ajuns sa inregistreze milioane de vizualizari si like-uri pe Facebook si alte retele sociale.

Dacă nu ştiaţi, GIF este un acronim englez de la Graphics Interchange Format, acesta fiind un format introdus în 1987 de către compania CompuServe. De atunci a devenit foarte popular în rândul utilizatorilor web-ului, datorită suportului și portabilității sale.

Formatul suportă 8 biți pe Pixel, permițând unei singure imagini să aibe o paletă de 256 de culori distincte.

Culorile sunt alese din spectrul culorilor RGB de 24 de biți. Formatul PNG suportă și animații, permițând o paleta de 256 de culori pentru fiecare cadru al animației.

Limitele de culoare ale acestui format fac din acesta un format inadecvat pentru reproducerea fotografiilor și a altor imagini cu culori continue și complexe, dar este bine pregătit pentru imagini simple cum sunt cele din sigle, unde există o culoare solidă bine definită.

Imaginile sunt comprimate folosind compresia fără pierderi de date Lempel-Ziv-Welch (LZW) pentru a reduce mărimea fișierului, fără a degrada calitatea vizuală.

 

 

gif-uri McyTTBA

gif-uri giphy

 

gif-uri g9mkDSigif-uri hz1Jwh0

gif-uri Lauren-Mellor-SI-Swimsuit-2014-GIF-06

gif-uri irqjHqT

gif-uri gFcKWDM

gif-uri 70OvZeb

gif-uri gzUafUF

gif-uri hz1Jwh0

gif-uri Melanie-Iglesias-GIF-030

gif-uri otp4cpB

gif-uri gFcKWDM

gif-uri qwn5ig5

gif-uri 0oilJ7V

gif-uri 3s7d35n

gif-uri M5laf9S

gif-uri lGAomSY

gif-uri ruqz5Oz

gif-uri Oa6m2zv

gif-uri zKywgUo

1 comentariu

  • 19/02/2018, 09:00 Вася Чюперка says : raspunde

    vreu gif

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *