Cele mai spectaculoase GIF-uri de pe internet

GIF-uri

Moda GIF-urilor a cuprins internetul. Imaginile de acest tip au ajuns sa atraga cele mai multe accesari pentru ca reusesc, in 2-3 secunde, sa exprime o intreaga intamplare, relatează GadgetReport.ro

Gadgetreport.ro va prezinta un top al celor mai interesante si apreciate imagini GIF-uri. Multe dintre GIF-uri au ajuns sa inregistreze milioane de vizualizari si like-uri pe Facebook si alte retele sociale.

Dacă nu ştiaţi, GIF este un acronim englez de la Graphics Interchange Format, acesta fiind un format introdus în 1987 de către compania CompuServe. De atunci a devenit foarte popular în rândul utilizatorilor web-ului, datorită suportului și portabilității sale.

Formatul suportă 8 biți pe pixel, permițând unei singure imagini să aibe o paletă de 256 de culori distincte.

Culorile sunt alese din spectrul culorilor RGB de 24 de biți. Formatul PNG suportă și animații, permițând o paleta de 256 de culori pentru fiecare cadru al animației.

Limitele de culoare ale acestui format fac din acesta un format inadecvat pentru reproducerea fotografiilor și a altor imagini cu culori continue și complexe, dar este bine pregătit pentru imagini simple cum sunt cele din sigle, unde există o culoare solidă bine definită.

Imaginile sunt comprimate folosind compresia fără pierderi de date Lempel-Ziv-Welch (LZW) pentru a reduce mărimea fișierului, fără a degrada calitatea vizuală.

 

 

McyTTBA

giphy

 

g9mkDSihz1Jwh0

Lauren-Mellor-SI-Swimsuit-2014-GIF-06

irqjHqT

gFcKWDM

70OvZeb

gzUafUF

hz1Jwh0

Melanie-Iglesias-GIF-030

otp4cpB

gFcKWDM

qwn5ig5

0oilJ7V

3s7d35n

M5laf9S

lGAomSY

ruqz5Oz

Oa6m2zv

zKywgUo