Orange Wi-Fi Zone. Ai internet gratuit daca mergi cu trenul la mare

Data: 16/05/2016 | Autor: .

Orange Wi-Fi ZoneDacă vreţi să mergeţi în această vară cu trenul la mare, acum aveţi posibilitatea de a naviga gratuit pe internet, prin Orange Wi-Fi Zone.

În perioada 01 mai – 15 septembrie, călătorii de pe ruta București-Constanța și retur beneficiază de Wi-Fi gratuit în vagoanele semnalizate cu Orange Wi-Fi Zone, fără a fi condiționați de rețeaua de telefonie mobilă pe care o utilizează.

Conectarea la internet în trenurile CFR, prin Orange Wi-Fi Zone,  are la bază soluția Orange Business Wi-Fi și permite acces de mare viteză pe toată durata călătoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor două ore spre litoral.

În 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispoziție călătorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie că sunt sau nu clienți Orange, iar între timp serviciul a fost extins și în alte orașe din țară, precum Timișoara și Caransebeș.

Tot în 2015, Orange, în parteneriat cu Dacia, a dezvoltat soluția pentru ediția specială Dacia Duster Connected by Orange. Mașina dispune de Wi-Fi la bord și pe perioada călătoriei, în autovehicul pot fi conectate până la 10 dispozitive, simultan.