Orange Wi-Fi Zone. Ai internet gratuit daca mergi cu trenul la mare

Data: 16/05/2016 | Autor: .

Orange Wi-Fi ZoneDacă vreţi să mergeţi în această vară cu trenul la mare, acum aveţi posibilitatea de a naviga gratuit pe internet, prin Orange Wi-Fi Zone.

În perioada 01 mai – 15 septembrie, călătorii de pe ruta București-Constanța și retur beneficiază de Wi-Fi gratuit în vagoanele semnalizate cu Orange Wi-Fi Zone, fără a fi condiționați de rețeaua de telefonie mobilă pe care o utilizează.

Conectarea la internet în trenurile CFR, prin Orange Wi-Fi Zone,  are la bază soluția Orange Business Wi-Fi și permite acces de mare viteză pe toată durata călătoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor două ore spre litoral.

În 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispoziție călătorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie că sunt sau nu clienți Orange, iar între timp serviciul a fost extins și în alte orașe din țară, precum Timișoara și Caransebeș.

Tot în 2015, Orange, în parteneriat cu Dacia, a dezvoltat soluția pentru ediția specială Dacia Duster Connected by Orange. Mașina dispune de Wi-Fi la bord și pe perioada călătoriei, în autovehicul pot fi conectate până la 10 dispozitive, simultan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.