Netflix lansează Fast.com.Îţi verifici, instant, viteza de internet

Data: 19/05/2016 | Autor: .

Netflix lansează Fast.com.Îţi verifici, foarte simplu, viteza de internet

Netflix a lansat Fast.com, cel mai simplu serviciu de testare a vitezei de internet. Fast.com îţi arată, în timp real, câţi Mbps îţi oferă conexiunea pe care o ai acasă sau la serviciu, relatează GadgetReport.ro

Din testele făcute de noi, rezultatele Fast.com sunt comparabile cu cele de pe speedtest.net. Ne-a plăcut şi faptul că interfaţa Fast.com este una foarte simplă, având doar un buton de pauză şi reîncărcare.

Netflix a lansat serviciul Fast.com în tentativa de a oferi clienţilor informaţii relevante privind calitatea serviciilor de streaming pe internet.

netflix-gadgetreport.ro_Netflix îşi avertizează clienţii, încă dinainte de a contracta un abonament, că dacă vor să vadă filmele şi serialele la calitate HD sau 4K, au nevoie de o conexiune foarte bună de internet.

În România, serviciile Netflix funcţionează la o viteză excelentă. Singura problemă o constituie absenţa subtitrărilor în limba română.

GadgetReport.ro vă prezenta, în momentul lansării, o soluţie, pentru laptop şi PC, care rezolvă această situaţie.

Pentru a vedea filmele şi serialele Netflix cu subtitrare în limba română trebuie să folosiţi browserul Chrome. Mergeţi apoi în magazinul de aplicaţii Chrome şi descărcaţi SuperNetflix.

Această extensie, odată instalată (nu uitaţi să daţi enable), vă va permite să urcaţi pe filmul sau serialul pe care îl vedeţi subtitrări în limba română.

Urmaţi paşii din tutorialul video de mai jos pentru a seta subtitrările.

Subtitrări găsiţi foarte uşor pe internet pentru filmele pe care vreţi să le vedeţi. Trebuie doar să scrieţi numele filmului pe Google însoţit de “.srt” sau “.sub”. Un site care are subtitrari de calitate este regielive.ro.

In momentul in care intraţi cu aplicaţia Supernetflix, o să vă ceară să convertiţi subtitrarea din sub sau srt în formatul .dfxp. Folositi pentru asta Subflicks.

Dacă vreţi să vedeţi Netflix pe televizor, cu subtitrări româneşti, puteţi lega laptopul sau televizorul printr-un cablu HDMI sau printr-un dongle în genul Chromecast. Cum folosiţi un Chromecast 1 sau Chromecast 2 aflaţi din tutorialele video GadgetReport.ro

Cum să vezi Netflix pe televizor, chiar dacă nu e smart TV

Cum se instalează Netflix pe smart TV-urile Samsung

Cum să vezi toate filmele de pe Netflix