Cele mai spectaculoase goluri din FIFA 16

Data: 15/12/2015 | Autor: .

fifa_16_cele mai spectaculoase goluri

EA Sports a lansat o selecţie cu cele mai spectaculoase goluri reusite din jocul FIFA 16. Imaginile surprind o serie de execuţii spectaculoase, cele mai multe din voleuri. Ne-a atras atenţia un gol foarte rar, reuşit prin celebra lovitură a scorpionului.

FIFA 16, cel mai popular joc pentru amatorii de fotbal, vine cu o grafică optimizată şi noi caracteristici de gameplay. Graţie noilor caracteristici de gameplay, FIFA 16 oferă siguranţă în apărare (Confidence in Defending), control la mijlocul terenului (Control in Midfield) şi posibilitatea de a crea mai multe momente de magie (Moments of Magic).

EA ne va da, în sfârșit, posibilitatea de a ne antrena jucătorii în modul carieră. Astfel, vom putea crește performanțele acestora prin intermediul unor meciuri speciale.

O altă noutate este dată de posibilitatea de a ne alcătui un Ultimate Team, în care să adunăm jucătorii favoriţi, precum Ronaldo, Messi, Neymar, Vidal, Ibrahimovic etc.

Meciurile sunt comentate de Martin Tyler și Alan Smith. FIFA 16 este disponibil pentru PC, Xbox One şi 360 şi Sony PlayStation 3 şi 4.