Jocul incredibil Tom Clancy’s Rainbow 6, lansat în România

Data: 3/12/2015 | Autor: .

Tom Clancy’s Rainbow 6 gadgetreport.ro

Mediagalaxy lansează sâmbătă, 5 decembrie 2015, noul titlu al seriei Rainbow Six: Tom Clancy’s Rainbow 6. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege este un first person shooter axat pe multiplayer, ce are la bază un sistem de operatori. Aceștia sunt specialişti ai forţelor de intervenţie din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente, arsenal, skill-uri şi atribute.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oferă 20 astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia). De asemenea, pasionații de provocări single player sau cooperative au la dispoziție modul de joc Terrorist Hunt.

Cu ocazia lansării oficiale, Media Galaxy și Logitech invită toți fanii seriei sâmbătă, la ora 11:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea.

În cadrul evenimentului, participanții vor putea lua parte la un concurs de Tom Clancy’s Rainbow 6. Competiția este dedicată echipelor formate din câte cinci membri iar câștigătorii vor fi premiați cu următoarele produse:

Locul 1: 5 x Mouse gaming LOGITECH G302 Daedalus Prime + 5 x Joc PC Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Locul 2: 5 x Mouse Pad LOGITECH G240 + 5 x Joc PC Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege este disponibil spre vânzare în versiune standard, cât și în ediția specială ART OF SIEGE EDITION, începând cu data de 1 decembrie 2015, în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro.

Tom Clancy’s Rainbow 6:

Opțiune de joc: Multiplayer

Gen: FPS

Platformă: PS4, Xbox One, PC