Call of Duty: Black Ops III face furori! Vânzări record în istoria jocurilor

Data: 12/11/2015 | Autor: .

Call-of-Duty-Black-Ops-III-gadgetreport

Call of Duty: Black Ops III a adunat 550 milioane de dolari in primele zile de la lansare, depăşind încasările înregistrate în acest an de orice alt joc.

De la lansarea „Call of Duty: Black Ops III”, în data de 6 noiembrie, fanii au acumulat peste 75 de milioane de ore de joc online, un nou record pentru acest joc, a anunţat producătorul jocului, Activision Blizzard.

‘Milioanele de fani pasionaţi ne-au arătat, încă odată, forţa angajamentului lor faţă de această franciză’, a declarat directorul Activision Blizzard, Bobby Kotick.

Black Ops III este al 12-lea joc din această serie, o dovadă a longevităţii şi capacităţii jocului de a se reinventa şi a câştiga zeci de milioane de fani.

black-ops-3-gadgetreport

Lansarea „Call of Duty: Black Ops III„vine la scurt timp după ce Activision Blizzard a anunţat preluarea companiei King Digital Entertainment, creatorul popularului joc „Candy Crush Saga” pentru suma de 5,9 miliarde de dolari, ceea ce i-a adus o piaţă de o jumătate de miliard de jucători din întreaga lume, relatează Agerpres.

Luna trecută, Microsoft Corp a lansat „Halo 5: Guardians”, care a generat vânzări de peste 400 milioane de dolari în prima săptămână. Alte jocuri video aşteptate să fie lansate în sezonul sărbătorilor sunt „Star Wars: Battlefront” de la Electronic Arts şi „Fallout 4” conceput de Bethesda Softworks.

 

POVESTEA DIN NOUL CALL OF DUTY

 

Jocul, dezvoltat de Treyarch, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, isi desfasura actiunea in 2060, intr-o tabara plina de soldati, roboti si zombie.

Call of Duty: Black Ops III pune jucătorii într-un viitor întunecat unde o nouă rasă de soldați Black Ops ia naștere și luptă într-o lume în care tehnologia avansată și robotica sunt pretutindeni.

Cu 3 mod-uri de joc unice: Campaign, Multiplayer și Zombies, fanii pot experimenta cel mai profund și ambițios joc din seria Call of Duty.

Jocul nu este disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3, asa ca va trebui sa faceti upgrade-ul la noile generatii de console daca va doriti sa il jucati. Sau aveti nevoie de un PC cu Windows 7/8 pe 64 de biţi, minim Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz, 6GB de RAM si plăcile video minim GeForce GTX 470 sau Radeon HD 6970.