Noi imagini din Mafia III ! Cel mai aşteptat shooter third-person din 2016

Data: 11/11/2015 | Autor: .

mafia 3 va fi lansat in 2016

GameInformer a lansat pe youtube un interviu cu dezvoltatorii de la Hangar 13, compania care lucrează la unul dintre cele mai aşteptate jocuri din 2016, a treia serie din Mafia. După Mafia şi Mafia II, unele dintre cele mai bune shootere third-person ale anilor 2002-2010, noua serie se anunţă cel puţin la fel de interesantă.

În clipul video de mai jos, dezvoltatorii prezintă noi amănunte despre povestea jocului, al cărei erou este Lincoln Clay, un soldat abia întors din războiul din Vietnam. Acţiunea din Mafia 3 are loc în 1968, în New Orleans.

Lincoln Clay se întoarce acasă şi se alătură mafiei afro-americane, urmând să lupte cu temuta mafie italiană. Ambianţa sonoră, specifică anilor 60, decorurile speciale, maşinile şi mai ales atitudinea personajelor din Mafia III, printre care Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II, anunţă o experienţă de gaming cu adevărat specială.

Jocul Mafia III va fi lansat în 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Primul joc din seria „Mafia”, „The City of Lost Heaven”, a fost lansat în 2002 şi a avut un succes remarcabil în rândul gamerilor. Al doilea joc, „Mafia II”, a fost lansat în 2010 pentru PlayStation 3, Xbox 360 şi PC, fiind, de asemenea, un succes de vânzări.

Urmăriţi, în clipul de mai jos, trailerul oficial al jocului Mafia III. Mai multe detalii despre joc aflaţi de pe site-ul oficial Mafiagame.com