Cele mai tari parodii la afişele filmelor de Oscar

Data: 15/01/2016 | Autor: .

Noul Star Wars a fost o glumă de film, Disney reuşind să îşi bată joc de cea mai tare serie SF din istoria filmului. De noul James Bond, ce să vă mai spunem. Un film mai prost n-am mai văzut de multă vreme.MARTIAN afis pe bune

De fapt, mai toate filmele considerate blockbuster-uri în 2015 s-au dovedit a fi nişte mari ţepe, de la 50 Shades of Grey, la Paul, poliţist la mall 2/ Paul Blart Mall Cop 2, Jupiter Ascending, Fantastic Four, Mortdecai şi Pixel.

Nominalizările la Premiile Oscar 2016 ar trebui să fie o garanţie că filmele selectate au cât de cât o valoare artistică. Numai că nici filmele de Oscar nu sunt cine ştie ce mari capodopere.

Cea mai fină critică la aceste producţii am regăsit-o în afişele parodiate ale acestor blockbuster-uri. Le vedeţi pe toate mai jos. Dacă vă interesează lista nominalizărilor, o aflaţi dintr-o ştire GadgetReport.ro de AICI, unde vedeţi şi trailerele filmelor considerate a fi cele mai bune din 2015.

 

 

steve-jobs afis pe bune SPOTLIGHT afis pe bune revenant afis pe bune MAD-MAX afis pe bune BRIDGE afis pe bune CAROL afis pe bune DANISH-GIRL afis pe bune hateful-eight afis pe bune joy afis pe bune big-short afis pe bune