Cele mai tari parodii la afişele filmelor de Oscar

Data: 15/01/2016 | Autor: .

Noul Star Wars a fost o glumă de film, Disney reuşind să îşi bată joc de cea mai tare serie SF din istoria filmului. De noul James Bond, ce să vă mai spunem. Un film mai prost n-am mai văzut de multă vreme.MARTIAN-afis-pe-bune

De fapt, mai toate filmele considerate blockbuster-uri în 2015 s-au dovedit a fi nişte mari ţepe, de la 50 Shades of Grey, la Paul, poliţist la mall 2/ Paul Blart Mall Cop 2, Jupiter Ascending, Fantastic Four, Mortdecai şi Pixel.

Nominalizările la Premiile Oscar 2016 ar trebui să fie o garanţie că filmele selectate au cât de cât o valoare artistică. Numai că nici filmele de Oscar nu sunt cine ştie ce mari capodopere.

Cea mai fină critică la aceste producţii am regăsit-o în afişele parodiate ale acestor blockbuster-uri. Le vedeţi pe toate mai jos. Dacă vă interesează lista nominalizărilor, o aflaţi dintr-o ştire GadgetReport.ro de AICI, unde vedeţi şi trailerele filmelor considerate a fi cele mai bune din 2015.

 

 

steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune steve-jobs-afis-pe-bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.