Celebrul joc cu cavaleri şi zombie Dark Souls III se lansează în România

Celebrul joc cu cavaleri şi zombie Dark Souls III se lansează în România

Publicat de Bandai Namco Entertainment pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, Dark Souls III este unul dintre cele mai populare action/RPG-uri ale ultimilor ani, care a devenit cunoscut pentru gameplay-ul necruțător și pentru provocările care îi pun la grea încercare până și pe cei mai experimentați jucători.

Dezvoltat în studiourile japoneze From Software sub atenta supraveghere a creatorului seriei, Hidetaka Miyazaki, Dark Souls III a fost proiectat să îmbunătățească experiența de joc din Dark Souls II, fără să renunțe la elementele care au făcut seria celebră: gameplay-ul intuitiv, bazat pe explorare, confruntările cu boșii de nivel, care pun la încercare abilitățile și gândirea tactică ale jucătorilor, dar și nivelul de dificultate extrem.

Întreaga temă a Dark Souls III, nu doar ca poveste, dar şi ca gameplay, este depășirea dificultăților și obținerea victoriei, deși pornești dintr-o poziție dezavantajată. Printre noutățile aduse de această a treia parte a seriei se numără luptele cu ritm mai alert, armele care vin la pachet cu propriile abilități, noile clase de personaje, hărțile mai mari, desfășurate pe mai multe niveluri, dar și partea de multiplayer extinsă, care permite participarea a până la șase jucători.

Media Galaxy şi BANDAI NAMCO Entertainment Europe, anunță lansarea jocului video Dark Souls III în România. Cu această ocazie, fanii celui mai nou joc semnat From Software sunt așteptați marți, 12 aprilie 2016, orele 19:00, la magazinul Media Galaxy Orhideea din București.

Jocul video Dark Souls III este disponibil în variante pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One în rețeaua magazinelor Media Galaxy și, online, pe www.mediagalaxy.ro.

În cadrul evenimentului, Media Galaxy a pregătit participanților numeroase surprize. Prima dintre acestea se adresează celor care vor să achiziționeze jocul pe durata evenimentului de lansare: cumpărătorii vor intra automat într-o tombolă care le poate aduce un ”upgrade” gratuit la ediția Dark Souls III Prestige.

Această ediție, realizată într-o serie limitată, conține, pe lângă joc, o statuie de 40 de cm realizată manual, un artbook în format A4, o carcasă metalică, o hartă a jocului imprimată pe suport textil, precum și coloana sonoră a jocului.

Cei care doresc să încerce jocul în cadrul evenimentului de lansare pe consolele PlayStation 4 ce vor rula campania single player din Dark Souls III, vor avea șansa să câștige mai multe premii, printre care și ediții standard ale jocului pentru PlayStation 4.

Mai mult, fanii seriei Dark Souls se pot remarca și în cadrul unui concurs în care va fi premiat cel mai bun cosplay. Orice participant cu un costum inspirat din universul Dark Souls sau Demon’s Souls va participa automat la concurs, în cadrul căruia, pe baza votului publicului, cel mai bun cosplayer va fi premiat cu o ediție de colecție a jocului Dark Souls III pentru Xbox One.