Save the Kitty! Jocul VR în care trebuie să salvezi o pisică

save the kitty joc VR

Jocurile viitorului se vor desfăşura, fără nicio îndoială, în realitatea virtuală. Căştile VR urmează să schimbe din temelii modul în care interacţionăm, în care simţim senzaţiile oferite de jocuri. Un bun exemplu despre ce ne aşteaptă în viitor îl reprezintă jocul Save the Kitty, în care trebuie să salvăm o pisică aflată pe o pasarelă extrem de îngustă, situată în vârful unui zgârie-nori, relatează GadgetReport.ro

Potrivit dezvoltatorilor de la Bandai Namco, jocul Save the Kitty a fost gândit să ofere gamerilor senzaţia că se află vârful clădirii şi că pot cădea oricând de pe pasarela extrem de îngustă.

„Adrenalina oferită de joc este una cu adevărat incredibilă. Ai senzaţia că eşti într-un pericol real. E de-a dreptul înfricoşător”, a declarat unul dintre cei care au încercat jocul Save the Kitty.


Şi Microsoft lucrează din plin la dezvoltarea unei interfaţe multimedia, dezvoltată pentru HoloLens, menită să ne transpună în joc experienţele olfactive. O idee revoluţionară care, din momentul în care va deveni disponibilă la nivel comercial, va rescrie standardele în materie de jocuri. Clipul video de mai jos prezintă modul în care ar urma să arate jocurile viitorului.

Teleportarea devine realitate! Un experiment incredibil