Logitech G900 Chaos Spectrum. Cel mai bun mouse de gaming lansat de elveţieni

Data: 24/03/2016 | Autor: .

JPG 300 dpi (RGB)-G900 Heat_3q Front_Cord Out

Logitech a lansat astăzi cel mai bun mouse de gaming produs de compania elvețiană până în acest moment. Logitech G900 Chaos Spectrum vine echipat cu cea mai bună tehnologie wireless de la ora actuală, senzor optic dedicat jocurilor, design flexibil ambidextru și iluminare personalizabilă. Preţul? 179 de euro.

Logitech G900 Chaos Spectrum are tot felul de inovaţii printre care cea mai bună tehnologie wireless la ora actuală, senzor optic dedicat jocurilor, design flexibil ambidextru, iluminare personalizabilă, design mecanic al tastei pivot și construcție ușoară, pentru performanțe maxime și confort pe durata sesiunilor îndelungate de joc.

JPG 300 dpi (RGB)-Heat_Cyan_DetailCu o rată de raport de o milisecundă și conexiune wireless optimizată de 2,4GHz, Logitech G900 Chaos Spectrum oferă o performanță wireless fără lag împreună cu o durată de viață mai mare pentru baterie, lucru certificat de către jucători profesioniști de sporturi electronice.

Mulțumită în mare parte tehnologiei exclusive clock-tuning, ce reduce în mod semnificativ consumul de energie, utilizatorii se pot juca în mod continuu timp de 32 de ore – un weekend întreg – în urma unei singure încărcări (24 de ore cu iluminarea presetată).

Atunci când acumulatorul rămâne fără energie, sistemul de monitorizare al acumulatorului, setat în Logitech Gaming Software (LGS), va notifica utilizatorul. Nu este nevoie ca utilizatorii să se oprească din joc pentru a reîncărca mouse-ul deoarece are capacitatea de a comuta din modul wireless în cel cu fir atunci când este conectat direct la PC. O simplă încărcare nu durează decât două ore, ceea ce înseamnă ca utilizatorii nu vor trebui să utilizeze cablul pentru prea mult timp.

Logitech G900 Chaos Spectrum conține senzorul PMW3366, cel mai bun senzor optic la ora actuală ce folosește tehnologia exclusivă clock-tuning. Recunoscut de gameri și profesioniști ca fiind cel mai performant senzor optic de mouse de gaming de pe piață, PMW3366 redă cu o exactitate incredibilă pe ecran orice mișcare a mâinii pentru o performanță cât mai bună chiar și la un nivel ridicat de sensibilitate. Senzorul modelului G900 Chaos Spectrum are zero accelerație și filtrare pe întreaga gamă DPI (200 – 12000 DPI), oferind un tracking acurat și reacție constantă la orice viteză.

Modelul G900 Chaos Spectrum oferă posibilitatea de a putea fi configurat de utilizatori în funcție de preferințele acestora. Capacitatea mouse-ului de a fi ambidextru se datorează plăcuțelor magnetice ale butoanelor, care îl pot transforma într-un mouse pentru mâna stangă sau pentru cea dreaptă. Mouse-ul conține un grip confortabil care se poate adapta unei varietăți largi de mâini, palme și degete. Prin intermediul LGS, iluminarea și nivelul luminozității mouse-ului pot fi programate în funcție de stilul, mediul înconjurător sau sistem oricărui utilizator, dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori. Gamerii pot aduce mouse-ul la viață prin efectele de lumină “breathing” sau pur și simplu prin oprirea iluminării atunci când mouse-ul nu este folosit.

Butoanele mouse-ului Logitech G900 Chaos Spectrum au fost proiectate special pentru a oferi o atingere clară și curată alături de o acționare rapidă a clickurilor. Un sistem metalic cu arc de tensionare și balamale exclusive pentru pivotarea mecanică au fost integrate tastelor principale (stânga-dreapta) ale mouse-ului. Acest sistem reduce distanța prestabilită între butoane și switch-uri, reușind să minimizeze forța necesară de acționare a butoanelor, permițând o recuperare mai rapidă după fiecare click. Rezultă un răspuns precis și o acționare performantă, sporită și rapidă.

Fiecare componentă a mouse-ului Logitech G900 Chaos Spectrum a fost optimizată pentru a reduce greutatea, menținând în același timp stabilitatea. Toate elementele de construcție au fost analizate și ajustate pentru a elimina greutatea nedorită indiferent că este vorba de rotița hiper rapidă pentru scroll sau de interiorul componentelor care formează mouse-ul. Rezultatul este un mouse de gaming wireless ce cântărește 107 grame, ce reușește să fie confortabil când este utilizat chiar și pentru perioade mai lungi de timp și să furnizeze timpi de răspuns mai rapizi la mișcare.

Logitech G900 Chaos Spectrum va fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa la începutul lunii aprilie.