Drona profesională Typhoon H, disponibilă în România

Data: 25/03/2016 | Autor: .

Drona profesională Typhoon H, disponibilă în RomâniaYuneec Typhoon H, una dintre cele mai spectaculoase drone din lume, poate fi cumpărată, în premieră, şi din magazinele din România. Drona are o durata de zbor de pana la 25 de minute, poate zbura la o înălțime de până la 122 metri deasupra solului, cu o viteză maximă de 10m/s, timp în care filmează cu camera CGO3 + 4K UHD.

Typhoon H este construită în mare măsură din fibră de carbon, astfel încât are o greutate redusă și o rezistență extinsă.

Drona este prevăzută cu o platformă solidă, cu șase rotoare, pentru cele 3 axe, gimbal 360 de grade și noua cameră CGO3+. În plus, sistemul folosit de aterizare se retrage în timpul zborului, astfel încât oferă posibilitatea de a captura imagini video la o calitate 4k și imagini fixe de 12 MP, fără obstacole.

Typhoon H aduce și noi module de zbor și de captare a imaginilor, precum Point of Interest, Orbit Me, Curved Cable și Journey.

telecomanda Drona profesională Typhoon H, disponibilă în RomâniaPrintre caracteristicile acestui produs se numără detectarea ultrasonică a posibilelor obstacole care ar putea cauza prăbușirea dispozitivului și un sistem de siguranță ce permite Typhoon H să rămână stabilă chiar dacă unul din motoare cedează. Drona beneficiază de un modul de procesare video care permite schimbarea dinamică a traseului în cazul în care drona întâlnește un obstacol, astfel încât continuă să urmărească subiectul în siguranță.

Typhoon H este prevăzută cu funcția „Team Mode” care permite conectarea dronei la o stație de la sol, și în același timp, camera CGO3+ poate fi conectată la o altă stație de la sol. Captarea de conținut cu adevărat creativ este mult mai facilă printr-o astfel de cooperare între pilot și aparatul de filmat/fotografiat.

Telecomanda ST 16 all-in-one dispune de un ecran tactil de 7 inch, care afișează secvențe video direct în timpul zborului la o rezoluție de 720p HD și permite o gamă largă de moduri de zbor autonome.

Primele drone Typhoon H vor fi disponibile la începutul lunii aprilie, în magazinele Flanco, Altex, E-mag iar precomenzi se pot face la pretul de 6300 lei, pe site-ul www.telecom-shop.ro

Specificatii tehnice Yuneec Typhoon H:

Timp de zbor: pana la 25 min
Dimensiuni: 520mm x 457mm x 294mm
Greutate : 1350 g;
Baterie: 4s 14.8v LiPo (inclusa)
Incarcator: Sc4000-4, cu AC adapter
Transmitator: ST16 Ground Station
Abilitati de zbor maxime: 122m deasupra solului
Viteza de rotire maxima: 85°/s
Unghi de inclinare maxim: 35°
Frecventa radio pentru control: 2.4 GHz
Rata de urcare maxima in modurile smart si inclinat: 5 m/s
Viteaza maxima: 10 m/s;
Senzori: senzor ultrasunet cu efect de evitare a coliziunii;

Suport CGO3 camera:
Rezolutie video: 4K UHD 30fps;
Rezolutie foto: 12.4 MP
Unghi de filmare: 115°
Lentila camerei: 14mm/F2.8 (35mm) – fara distorsiune
Microfon: Da;
Sistem de transmisie: 5.2GHz – 5.8GHz
Tensiune input (de intrare)/operare: 7.0V to 14.0V DC
Raza de trasnsmisie video: pana la 1.6 KM
Greutate: 250g