Fabulos! The Outer Rim, primul DLC pentru Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront The Outer Rim lansare oficiala gadgetreport.ro

DICE și Elecronic Arts au lansat ieri, pe 22 martie, primul DLC pentru Star Wars Battlefront. Intitulat The Outer Rim, acesta poate fi descărcat de pe site-ul oficial şi de pe Origin pentru PC, PS4 și Xbox One.

Star Wars Battlefront The Outer Rim conţine patru hărți printre care cea cu fabricile din Sullust, un garaj de nave pe Tatooine şi camera tronului lui Jabba, două noi personaje, Greedo și Nien Nunb, și mai multe arme (pușca Relby V-10, blasterul DT-12, Dioxis Grenade sau Scatter Gun), împreună cu un Season Pass (49,99 euro), relatează GadgetReport.ro

Greedo este personajul pe care Han Solo l-a împușcat în cantina Mos Eisley din seria Star Wars, în timp ce Nien Nunb este creatura extraterestră care a pilotat Millennium Falcon în Return of the Jedi.

DLC-ul The Outer Rim aduce şi un nou mod de joc, Extraction. Outer Rim include, totodată, şi un mod spectator, disponibil în mod gratuit tuturor jucătorilor.

DICE și Elecronic Arts vor să lanseze în total patru expansion-pack-uri pentru Star Wars Battlefront, Outer Rim fiind primul din serie. Cei care cumpără Season Pass vor avea acces la toate DLC-urile în mod gratuit.