Chinezii anunță un nou laptop ieșit din comun. Cum vi se pare Lenovo ThinkBook Plus?

Data: 2/11/2021 | Autor: .

Lenovo ThinkBook Plus

Chinezii de la Lenovo pregătesc lansarea noului laptop Lenovo ThinkBook Plus, un gadget original, cu care speră să dea lovitura. Evan Blass (@evleaks) a postat  o imagine pe Twitter cu noul laptop. Vouă cum vi se pare?

Imaginea arăta un ThinkBook Plus de 17 inchi cu un al doilea ecran în partea dreaptă a tastaturii.

Ecranul touchscreen color al lui ThinkBook Plus este gândit, cel mai probabil, pentru desen și scriere, însă soluția pare cel puțin nelalocul ei.

Asta pentru că laptopul are o tastatură completă și un trackpad mare, împreună cu un afișaj extra-larg. De ce ai mai avea nevoie de încă un display, atât de mic și poziționat în dreapta? Nu va deranja, oare, scrisul pe tastatură?

Imaginea arată, de asemenea, că ThinkBook Plus va fi însoțit de un stylus, ceea ce întărește ideea că ecranul mini este destinat desenului.

Nu există alte detalii despre imagine și nici despre specificațiile tehnice.

Lenovo și-a anunțat ThinkBook Plus Gen 2 la CES în ianuarie, un laptop care avea un panou E-ink de 12 inchi. Să însemne oare că Lenovo abandonează panoul respectiv în favoarea unuia încorporat lângă tastatură?

Dincolok de speculații, ce se știe aproape sigur este că noul ThinkBook Plus ar urma să debuteze la CES 2022, care începe pe 5 ianuarie. Nu este însă exclus să vedem și o lansare de sărbători.