Chinezii au clonat Porsche. Vezi cum arata Suzhou Eagle Carrie

Chinezii au clonat Porsche. Vezi cum arata Suzhou Eagle Carrie

De ani buni, chinezii produc replici ale mărcilor celebre din Europa, de la încălţăminte şi îmbrăcăminte până la telefoane mobile sau alte gadget-uri. Recent, pe această listă au ajuns şi maşinile de lux, cel mai bun exemplu fiind Suzhou Eagle Carrie.

Suzhou Eagle Carrie siglaO companie chinezească a lansat, recent, Suzhou Eagle Carrie, un bolid cu motor electric ale cărui performanţe se pot compara cu cele ale maşinile marilor producători europeni.

Suzhou Eagle Carrie poate atinge viteza de 100 km/h în doar 4,8 secunde, seamănă izbitor cu unele modele produse de două companii de renume, Ferrari şi Porsche. Mai exact, bolidul chinezesc are farurile identice cu ale unui Ferrari California. Totodată, caroseria, în special spatele, seamănă izbitor cu un Porsche Cayman.

Sigla Suzhou Eagle Carrie este, de asemenea, copiată – bineînţeles, cu mici modificări -, după cea folosită de producătorul german.

Chiar dacă modelul chinezesc este o copie fidelă a celor două, Ferrari şi Porsche nu îl pot acţiona în instanţă pe producătorul chinez, de vină fiind lipsa legilor din China care să îi protejeze pe deţinătorii de patente.


sursa: Ziarulring.ro