Chromecast Audio. Un nou gadget foarte interesant de la Google

Data: 30/09/2015 | Autor: .

chromecast-audio

Dincolo de telefoanele Nexus 6P, Nexus 5X şi de Chromecast 2.0, Google a anunţat oficial şi lansarea unui nou produs, Chromecast Audio, un gadget care permite streamingul de muzică dintre smartphone şi orice boxă / sistem de sunet.

chromecast audio conectareChromecast Audio se conectează la o boxă audio pe RCA, optical sau pe mufa de 3,5 mm, descarci aplicaţia pe telefon, iar apoi, prin reţeaua de Wi-fi, vei transfera muzica ta favorită, posturile de radio, audiobook-urile şi, în general, tot conţinutul audio de pe telefon pe boxă.

Cu noul gadget Chromecast Audio, nu mai trebuie sa iti cumperi o boxă cu bluetooth şi poţi folosi orice sistem de sunet pe care il ai acasă pentru a reda muzică de pe telefon sau tabletă. Ideea este una excelenta in conditiile in care se stie ca transferul de muzica pe bluetooth reduce mult din calitatea sunetului.

Chromecast Audio este compatibil cu telefoanele şi tabletele pe Android, iOS, Mac OS X, Windows și Chrome OS şi costă tot 35 de dolari, ca şi Chromecast.