Clean Master. Cum cresti viteza telefonului si tabletei

Data: 5/02/2014 | Autor: .

clean-master-gadgetreport

Clean Master, cea mai buna aplicatie gratuita de optimizare pentru telefon sau tableta, a fost relansata intr-o noua versiune, foarte interesanta. Pe langa faptul ca iti curata gadgetul de “gunoaie”, Clean Master aduce si doua noi utilitare foarte interesante.

clean master Ai observat ca, de la o vreme, telefonul sau tableta se misca mai greu, aplicatiile si paginile de internet se incarca cu dificultate? Este posibil ca telefonul tau sa fie plin de “gunoaie”, care trebuie curatate.

De fiecare data cand intri pe internet, descarci tot felul de pachete de informatii (temporale, cookies-uri etc.). Daca nu iti cureti telefonul periodic, la un moment dat este posibil ca acesta sa se blocheze.

Una dintre cele mai bune aplicatii care te ajuta sa iti pastrezi gadgetul la parametri optimi este CLEAN MASTER, relansata in aceste zile intr-o noua versiune.

In primul rand, Clean Master introduce in bara de comenzi ( pe care o poti trage de sus in jos) un modul din care poti controla, foarte simplu, cookies-urile, programele care ruleaza si memoria RAM.

In plus iti permite, printr-un buton, sa iti transformi telefonul in lanterna. Asa ca nu vei mai avea nevoie de o alta aplicatie pentru asta.

clean master-2 Un alt utilitar aparut in noua versiune Clean Master este aproape insesizabil. Il gasesti undeva in dreapta sus a telefonului, cu un icon sub forma de matura si un procentaj.

Daca dai click, iti va deschide o fereastra din care vei putea controla o gama larga de aplicatii de pe telefon sau tableta.

Clean Master il gasesti in Google Play si il poti descarca de AICI

Cum functioneaza aplicatia, aflati dintr-un tutorial recent prezentat de Gadgetreport.ro