CleverPet. Jocul interactiv care iti dreseaza cainele in timp ce esti la serviciu (VIDEO)

Data: 8/05/2014 | Autor: .

cleverpet

CleverPet a lansat pe platforma KickStarter prototipul primei platforme inteligente de joacă pentru câini. Este vorba de un program interactiv foarte interesant, care îl ţine ocupat toată ziua, cât timp eşti plecat de acasă.

CleverPet vine sub forma unei console dintr-un plastic rezistent, cu o formă specială, realizată în aşa fel încât să fie accesată uşor de orice câine.

Gadgetul prezintă trei zone cu senzori pe care, dacă câinele le apasă, îi aduc o răsplată sub forma unei bucăţele de carne, zahăr sau alte produse pe care le adoră.

Senzorii de pe CleverPet se activează de fiecare dată când acesta le atinge cu laba sau cu nasul.

Însă nu este atât de uşor pe cât pare. Pentru a-şi primi răsplata, câinele trebuie să apese numai senzorul luminat.

Iar ca misiunea lui să fie cât mai dificilă, proprietarul îi poate seta diferite combinaţii de culori, în aşa fel încât, pentru a beneficia de răsplată, câinele va trebui să fie foarte atent şi să acţioneze în consecinţă.

 

Dezvoltatorii consolei spun că, din testele făcute, câinii care au testat-o au fost de-a dreptul fascinaţi de CleverPet şi s-au jucat cu mare plăcere, încercând să intuiască combinaţiile de culori care îi aduc răsplata.

Potrivit experţilor, în condiţiile în care foarte mulţi câini suferă de anxietate, de plictiseală, pentru că sunt ţinuţi în casă în timp ce stăpânii sunt plecaţi, CleverPet poate fi jucăria care să le schimbe starea de spirit.

CleverPet se conectează prin wireless la internet şi, cu ajutorul unei aplicaţii speciale, poţi vedea pe tabletă sau telefon progresele făcute de câine în joc.

Consola va costa 279 de dolari şi va fi lansată pe piaţă până la sfârşitul anului. Mai multe amănunte aflaţi de pe site-ul oficial.