Bang & Olufsen BeoVision Avant. Televizorul care te urmareste prin casa ! (VIDEO)

Data: 8/05/2014 | Autor: .

BeoVision AvantBang & Olufsen a lansat un televizor 4K cu o proprietate unică în piaţă. BeoVision Avant este primul gadget de acest tip care îşi urmăreşte utilizatorul, adaptându-şi gradul de vizualizare după mişcările pe care acesta le face în faţa acestuia.

Televizorul are un ecran de 55 de inchi şi un preţ pe măsura tehnologiei revoluţionare. Costă 8.000 de dolari, un preţ am spune decent la cât de elitist este considerat brandul Bang & Olufsen.

În prima demonstraţie oficială, B&O a prezentat modul în care televizorul îşi modifică poziţia.

Totul se întâmplă graţie unui senzor de proximitate care percepe mişcarea din faţa sa şi a unui software care ştie să citească datele şi să le transforme în comenzi către standul electric.

Aşa că, dacă vă mişcaţi în faţa televizorului, acesta îşi va muta ecranul după dumneavoastră în aşa fel încât să aveţi tot timpul cel mai bun unghi de vizualizare. Asta nu că ecranul cu rezoluţia 4K ar avea vreo problemă.
Se vede perfect din orice unghi. Păcat că nu prea avem şi conţinut 4K care să fie redat pe aceste televizoare de top.

“Bomboana de pe tort” o reprezintă sistemul audio incorporat capabil, la rândul său, să îşi adapteze sunetele în modul “Move”, tot după utilizator, în aşa fel încât acesta să beneficieze de cea mai bună experienţă audio surround, graţie celor 3 tweetere, woofer-ului de 4 inchi şi bass-driverului de 6 inchi.

Dacă nu aveţi 8000 de dolari pentru televizor, puteţi cumpăra doar standul inteligent, care costă 895 de dolari.