Clienţii Telekom vor avea acces la serviciile 4G și 4G+

Data: 17/02/2016 | Autor: .

telekom reclama gadgetreport.ro

Telekom a semnat un acord de roaming naţional cu Orange, prin intermediul căruia clienţii Telekom vor avea acces la reţeaua Orange 4G/4G+. Asta înseamnă un semnal mai bun şi viteze de internet superioare.

Potrivit unui comunicat de presă, clienții Telekom Romania vor putea utiliza tehnologiile de comunicații 4G și 4G+ chiar și atunci când nu se află în aria de acoperire a rețelei 4G a Telekom Romania Mobile.

Acest lucru va fi posibil prin utilizarea rețelei Orange 4G/4G+, care acoperă 72% din populație la nivel național și 96% din populația urbană. Operatorul afirmă că trecerea de la o rețea la alta se va face fără întreruperi și nu va presupune niciun cost suplimentar pentru utilizatori.

Independent de acordul de roaming național, Telekom Romania și Orange România au semnat, de asemenea, un contract de acces la rețeaua fixă urbană de fibră optică a Telekom. Acesta permite Orange să intre pe piața serviciilor de comunicații fixe și să ofere clienților săi Internet fix de mare viteză, precum și servicii TV îmbunătățite.