Clip spectaculos. Christoph Waltz promovează Galaxy Note 7

Christoph Waltz promovează Galaxy Note 7

Actorul Christoph Waltz este protagonistul celui mai nou spot comercial pentru smartphone-ul Galaxy Note 7, pe care Samsung îl va aduce în magazine începând cu 19 august.

În clipul video pe care îl puteţi vedea mai jos, starul de la Hollywood interpretează o serie de personaje asociate cu istoria SUA, de la George Washington la Abraham Lincoln, ideea principală fiind aceea că americanii muncesc din greu pentru a fi cei mai buni, iar Galaxy Note 7 este telefonul care li se potriveşte cel mai bine.

Dacă în America telefonul va putea fi cumpărat din 19 august, la noi va ajunge pe piaţă de la începutul lunii septembrie.

Noul smartphone va costa, în funcţie de retailer, cel mai probabil între 3.499 – 3.799 lei.

Prețul în România, prin QuickMobile.ro, pentru noul phablet Samsung este de 3.799 lei cu TVA inclus, primul stoc fiind pe culoarea neagră, urmând ca în perioada următoare să fie disponibile și restul culorilor, gri, auriu şi Coral Blue. Detalii AICI.

În plus, fiecare device Samsung Galaxy Note 7 comandat de pe QuickMobile.ro va veni însoțit de un card de memorie de 128 gb și o pereche de ochelari VR – cardboard. De altfel, toți cei care vor achiziționa pe parcursul lunii august orice marcă de smartphone din oferta retailerului vor primi, automat, o pereche de ochelari virtual reality.

Principalii operatori de telefonie mobilă, Orange, Vodafone şi Telekom, au anunţat că vor oferi Galaxy Note 7 în cadrul unor oferte promoţionale, la pachet cu abonamente dedicate şi casca Gear VR.

,,Vodafone România are plăcerea să anunțe că noul Samsung Galaxy Note7, care stabilește noi standarde pe segmentul dispozitivelor cu ecran mare, va fi disponibil la precomandă în perioada 16-30 august pe site-ul www.vodafone.ro, pentru toți utilizatorii săi.”

Orange a implementat deja pe site un sistem de precomandă, AICI. ,,Precomandă telefonul inspirat de idei curajoase: îl primești cu trei zile înainte de lansarea oficială în România, împreună cu un Gear VR.”

Şi Telekom va aduce telefonul Samsung Galaxy Note 7, iar pentru detalii ne invită să ne abonăm la un newsletter, AICI.

Flanco a lansat o pagină dedicată pentru precomenzi şi a anunţat că telefonul va fi livrat împreună cu casca Gear VR. Şi emag a lansat o pagină specială, AICI, anunţând că Galaxy Note 7 poate fi precomandat.

Digi Mobil nu a anunţat nimic legat de disponibilitatea Galaxy Note 7.