Westworld. Imagini cu noul serial HBO care promite să detroneze Game of Thrones

WestWorld-featured

HBO pregăteşte lansarea, pe 2 octombrie, a unui nou serial, intitulat Westworld, despre care presa internaţională estimează că va rivaliza, ca popularitate, cu celebrul Game of Thrones, relatează GadgetReport.ro

Serialul, despre care se speculează că va avea cel puţin 10 episoade, este realizat pe baza unui  scenariu adaptat după pelicula cu acelaşi nume, realizată în 1973 de Michael Crichton.

Noul serial original HBO, care ne este oferit de scenaristul/ regizorul Jonathan Nolan (Cavalerul negru) şi care se bazează pe romanul lui Michael Crichton (Jurassic Park), spune povestea unui parc de distracţii tematic futurist numit Westworld.

Drama S.F. a fost descrisă ca “o odisee întunecată despre începutul inteligenţei artificiale şi viitorul păcatului”.

Împlicarea lui Jonathan Nolan, J.J. Abrams şi Lisa Joy în acest proiect oferă argumente solide că noua producţie HBO va fi una de calitate.

Serialul  are o distribuţie de nota zece care îi include pe Anthony Hopkins, câştigător al premiului Oscar, Ed Harris, nominalizat la Oscar, Evan Rachel Wood, James Marsden şi Thandie Newton.

HBO a lansat un trailer extins pentru noul serial, devenit viral pe internet.

În România, primul episod va fi disponibil gratuit pe platforma HBO GO, de pe 3 octombrie, iar pe canalul HBO se va difuza în noaptea de 2 spre 3 octombrie, de la ora 3 a.m, apoi seara, de la ora 20.