Clip viral! Un taraf “romanesc” face furori cu o piesa Katy Perry

Data: 20/10/2016 | Autor: .

Clip viral! Un taraf “romanesc” face furori cu o piesa Katy PerryUnul dintre marile hituri ale anilor 2000, lansat de Katy Perry, a devenit viral pe internet intr-o interpretare originală a tarafului Los Colorados, despre care portalul  Superstarmagazine afirmă că ar fi românesc, relatează GadgetReport.ro

Clipul video, care a adunat peste 4,3 milioane de vizualizari, reinterpretează celebrul hit Hot and Cold, lansat în 2008, într-o versiune despre care jurnaliştii de la Superstarmagazine afirmă că ar fi cel mai bun cover după piesa originală.

Los Colorados este, de fapt, un grup înfiinţat de nişte ucraineni, Ruslan Prystupnic Prystupa, Rostyslav Roslyk Fook şi Serhiy Masyanya Masyk, care locuiesc in orasul Ternopil. Piesa au inclus-o pe albumul „”MOVE IT!”, împreună cu un alt hit ‘I Like To Move It’.

Los Colorados sunt foarte populari în Ternopil, fiind invitaţi la toate evenimentele din regiune. Cu clipul lansat pe Youtube in 2009, au ajuns faimoşi şi în străinătate, fiind invitaţi să susţină concerte peste graniţe.