De văzut! Seria 3 din serialul SF „Black Mirror” , în limba română

Data: 24/10/2016 | Autor: .

De văzut! Seria 3 din serialul SF „Black Mirror” , în limba română

Cel mai bun serial SF de la The Twilight Zone (Zona Crepusculară) încoace, spectaculosul „Black Mirror” a ajuns la Seria 3, disponibilă integral şi tradusă în limba română pe Netflix. Seria are şase episoade, toate excelente în materie de scenariu, scenografie şi mai ales interpretare, relatează GadgetReport.ro.

Cele șase noi episoade din serialul SF „Black Mirror” – „Nosedive”, ‘Playtest’, San Junipero’, ‘Shut Up and Dance’, ‘Men Against Fire’ şi ‘Hated in the Nation’ – explorează un viitor în care tehnologia ne va guverna viaţa în aproape toate aspectele.

Oamenii vor fi atât de conectaţi la tehnologie, prin cipurile implantate în creier şi activităţile de zi cu zi, încât diferenţa dintre realitate şi virtual va fi tot mai greu de perceput.

În cele şase episoade noi din „Black Mirror” veţi vedea, printre altele, cum ar arăta o lume în care ratingul de pe reţeaua socială ne guvernează viaţa (accesul la servicii, joburi, statut social etc.) şi cum ar arăta o lume virtuală în care ar urma să ne „conectăm” atunci când murim fizic.

Un alt scenariu spectaculos din „Black Mirror” asociază armata viitorului cu tehnologia. Soldaţii viitorului vor putea fi programaţi să întreprindă, fără niciun comentariu, misiunile pe urmele „gândacilor”, oameni consideraţi mult prea periculoşi pentru că nu fac parte din „rasa pură”.

Toate cele şase episoade din „Black Mirror” Seria 3 pot fi văzute inclusiv în Ultra HD, dacă aveţi abonamentul Netflix necesar şi un televizor sau monitor 4K.

Netflix a început, în ultima perioadă, să livreze tot mai multe producţii (filme şi seriale) cu subtitrare în limba română, semn că numărul clienţilor a crescut atât de mult încât România a devenit o piaţă demnă de luat în seamă.

Dacă vreţi să testaţi serviciile Netflix, o puteţi face gratuit timp de o lună. Detalii aflaţi de AICI.