Noul trailer Star Wars Rogue One, viral pe internet

Data: 14/10/2016 | Autor: .

Noul trailer Star Wars Rogue One, viral pe internet

Cel de-al doilea trailer video pentru noua producţie Disney Star Wars Rogue One a devenit viral pe internet. În numai 24 de ore, clipul video, pe care îl puteţi vedea mai jos, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe reţelele sociale, semn că fanii Războiului Stelelor aşteaptă cu nerăbdare filmul care va debuta pe ecrane pe 16 decembrie, relatează GadgetReport.ro

Clipul video vine să ofere detalii despre eroina filmului, Felicity Jones (The Theory of Everything şi The Amazing Spider-Man 2), care este însărcinată de Alianţa Rebelilor să fure planurile lui Darth Vader. Acţiunea se desfăşoară înainte de episodul Star Wars: A New Hope.

În clip veţi vedea şi noi personaje, atât luptători rebeli cât şi personaje negative. Mai mult, filmul va aduce in universul Star Wars noi lumi si civilizatii. În film îi veţi mai vedea, printre alţii, pe Riz Ahmed, Madds Mikkelsen, Alan Tudyk, Jimmy Smits, Forest Whitaker şi Diego Luna.

Producţia Star Wars Rogue One urmează să deschidă calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars

Prequelul „Star Wars: A New Hope” se va concentra, astfel, pe eroii care încearcă să fure planurile pentru baza spațială Death Star, aflată înca in construcție, iar noul trailer ne ofera o idee clară despre a ceea ce vom vedea in film.

Din imaginile video, pare că filmul Star Wars Rogue One se întoarce la adevăratele origini ale seriei, după ce Star Wars: The Force Awakens a fost criticat cu virulenţă pentru atmosfera şi povestea cu iz de Disney, cu un scenariu absurd, fără logică.
Star Wars Rogue One este regizat de Gareth Edwards, cel care a lansat filmele Monstersin în 2010 şi remake-ul Godzilla în 2014.

„JJ Abrams a spus despre scenariul pentru Rogue One că este atât de bun încât şi-ar fi dorit să-l fi scris el!”, a declarat actorul Riz Ahmed, cel care va juca rolul unui pilot pe nume Bodhi Rook.

În film nu îi vom vedea pe actorii din Star Wars: The Force Awakens, asta pentru că Disney vrea să rupă firul narativ al seriei cu mai multe filme care spun poveşti independente de aventurile lui Luke Skywalker, Rey şi Finn.

Star Wars Rogue One va fi lansat în cinematografe pe 16 decembrie, în timp ce episodul Star Wars: Episode VIII, cu Rey şi Finn în rolurile principale, va ajunge pe ecrane abia pe 15 decembrie 2017.

GadgetReport.ro relata, anterior, că Disney vrea să transforme Războiul Stelelor într-o adevărată fabrică de bani. Compania vrea să lanseze câte un episod în fiecare an!

felicity-jones-rogue-one