Cofondatorul Apple: Hartile din iOS 6, o dezamagire! (VIDEO)

Data: 25/09/2012 | Autor: .

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a declarat ca noul program Maps din sistemul de operare iOS 6 reprezinta “o mica dezamagire”.

Intr-un interviu pentru ZDNet, Wozniak a declarat: Am incercat sa navighez cu ele, insa nu am putut ajunge acolo prin controlul vocal. Am fost dezamagit deoarece imi place sa folosesc navigatia prin apelare vocala cum e cea de la Google”.

Cofondatorul Apple crede ca astfel de probleme pot stirbi din credibilitatea Apple.

Declaratiile lui Wozniak vin dupa ce, la nivel international, noul iOS 6 a primit critici acide. Internetul este plin deja de imagini care mai de care mai amuzante ce prezinta greseli flagrante ale platformei de harti a Apple.

Fie ca vorbim de strazi sau poduri care pur si simplu se topesc, de ferme prezentate ca aeroporturi sau de benzinarii situate in varful unor zgarie-nori, noul serviciu de harti al Apple se prefigureaza a fi un fiasco total.

Apple a emis chiar o declaratie oficiala in care recunoaste, voalat, faptul ca noua aplicatie de harti nu functioneaza chiar perfect, dar spune ca lucreaza din greu pentru a oferi consumatorilor cea mai buna experienta posibila.

Gadgetreport.ro va prezinta o selectie a celor mai spectaculoase greseli realizate de noua aplicatie de harti a Apple. Mai multe imagini puteti vedea aici.