Concluziile experţilor. Ce a provocat exploziile Galaxy Note 7

Data: 6/12/2016 | Autor: .

Concluziile experţilor. Ce a provocat exploziile Galaxy Note 7Experţii de la Instrumental, companie specializată în asistenţă tehnică pentru sectorul IT&C, au găsit o explicaţie pentru care care telefoanele Galaxy Note 7 au explodat. Potrivit acestora, de vină ar fi designul agresiv, relatează GadgetReport.ro

În timp ce sud-coreenii de la Samsung caută în continuare explicaţii pentru dezastrul Note 7, experţii de la Instrumental au trecut la fapte.

Specialiştii au făcut rost de un telefon şi l-au desfăcut, investigând cu atenţie ce ar fi putut provoca exploziile Galaxy Note 7.

În urma investigaţiei, aceştia au ajuns la concluzia că designul agresiv, extrem de subţire al telefonului, ar fi cauzat apariţia scurt-circuitelor la bateriile telefoanelor Note 7.

„În timp şi în anumite situaţii, elementele pozitive şi negative ale bateriei pot intra în contact, moment care poate duce la explozie”, au explicat specialiştii de la Instrumental. Întregul raport al companiei îl puteţi citi AICI.

Samsung nu a oferit, pentru moment, o reacţie la raportul Instrumental. Cert este că sud-coreenii par să-şi fi învăţat lecţia şi au demarat teste suplimentare pentru noul smartphone Galaxy S8, pe care îl vor lansa în luna februarie, la Barcelona.

Lee Kyeong-tae, vicepreședintele companiei coreene, declara recent că S8 va avea un design nou, o cameră foto mai bună și un serviciu bazat pe inteligență artificială.

Cea mai vizibilă va fi însă, fără îndoială, ecranul edge-to-edge, întins pe toată suprafaţa telefonului, un artificiu de design deja anticipat de Xiaomi cu al său spectaculos Mi Mix.

Spre deosebire de ecranul telefonului chinezesc, telefonul celor de la Samsung va avea marginile rotunjite pe toate părţile.
Mai multe amănunte despre Galaxy S8 aflaţi din materialul de mai jos.

Samsung Galaxy S8. Noi detalii despre cel mai spectaculos smartphone din istoria sud-coreenilor