Telefoanele Galaxy Note 7 nu vor mai avea semnal!

Data: 2/12/2016 | Autor: .

Telefoanele Galaxy Note 7 nu vor mai avea semnal!

După ce a încercat fără succes, prin tot felul de metode, să-i determine pe utilizatorii telefoanelor explozive Galaxy Note 7 să le aducă înapoi, Samsung a luat o decizie radicală în Australia – le va opri accesul la reţeaua de telefonie mobilă, relatează GadgetReport.ro, care citează Ubergizmo.

Măsura, testată cu succes deja de un operator de telefonie din Noua Zeelandă, va fi pusă în practică şi în Australia, din 15 decembrie.

Reţelele de telefonie mobilă vor deconecta telefoanele Note 7 fără niciun avertisment în prealabil, astfel că utilizatorii vor fi nevoiţi să ia legătura cu operatorii, iar din acel moment, vor fi redirecţionaţi către reprezentanţii Samsung, pentru a-şi schimba telefoanele.

Măsura vine în condiţiile în care, în ciuda scandalului din jurul telefonului Note 7, există câteva sute de mii de utilizatori care nu au renunţat încă la telefoanele care pot produce explozii.

Asta deşi Samsung a limitat încărcarea bateriilor la 50% şi le-a oferit posibilitatea de a primi un alt telefon, Galaxy S7, sau banii înapoi.

Nu este exclus ca măsura blocării telefoanelor Galaxy Note 7 să fie extinsă la nivel internaţional.